"Met vriendinnen genieten van
een heerlijke verwennerij"

"Of gewoon gezellig
met z'n tweeën"

Over High Tea.nl

Een tafel vol lekkers en gezellig met elkaar op een mooie locatie – wat wil je nog meer? Maar hoe vind je de leukste plekken, bijvoorbeeld als je iets te vieren hebt of eens uitgebreid wilt bijpraten met familie of vrienden? We hebben een selectie van locaties per stad op basis van o.a. ervaringen en reviews waardoor je eenvoudig via ons online kan reserveren. Iemand verrassen? Geef eens een High Tea bon als belevenis cadeau.

Daarom boek je via ons

✓ Betaal bij de High Tea of vooraf met de cadeaubon
✓ Geen reserveringskosten
✓ Gratis annuleren*
(*niet op de dag zelf i.v.m. voorbereiding)

Heerlijk genieten

Samen lekker de tijd kunt nemen om te genieten van heerlijke hapjes en gezellig bijkletsen. Met je familie, vriend/vriendin of grote groep. Ook voor een babyshower of verjaardag is dit de perfecte oplossing voor een gezellige middag. Thuis proberen? Op ons blog vind je lekkere zoete en hartige High Tea recepten en in onze shop alle artikelen niet mogen ontbreken. Daarnaast bezorgen we ook thuis en kun je bij ons zelfs de heerlijkste brownies online bestellen.

High Tea cadeaubon

Iemand verrassen met een leuk cadeau? Met de High Tea cadeaubon laat je iemand genieten van thee met verschillende zoete en hartige hapjes. Met ruim 450 unieke locaties hebben wij het grootste aanbod van Nederland. Bekijk alle opties en bestel direct jouw High Tea cadeau online!

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden