Cadeaubon voor een High Tea bij Boerderijwinkel VanHier

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Boerderijwinkel VanHier in Hazerswoude-Rijndijk echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Boerderijwinkel VanHier kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Boerderijwinkel VanHier in Hazerswoude-Rijndijk verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Boerderijwinkel VanHier is gelegen aan Spookverlaat 2 in Hazerswoude-Rijndijk. Het personeel van Boerderijwinkel VanHier zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Alphen aan den Rijn