Cadeaubon voor een High Tea bij Restaurant de Kaapse Pracht

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Restaurant de Kaapse Pracht in Hollum-Ameland echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Restaurant de Kaapse Pracht kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Restaurant de Kaapse Pracht in Hollum-Ameland verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Restaurant de Kaapse Pracht is gelegen aan Oosterhiemweg 1 in Hollum-Ameland. Het personeel van Restaurant de Kaapse Pracht zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Ameland