High Tea De Kompaszaal

  High Tea menu

  High Tea – €18,50 p.p.

  • Thee (verschillende soorten)
  • Hartige sandwiches
  • Quiche
  • Scones met clotted cream en jam
  • Taartjes

  High Tea + bubbels – €22,50 p.p.

  • High Tea zoals hierboven beschreven 
  • Incl. een glas La Jara prosecco

  Algemene info

  De Kompaszaal is een grand café/restaurant gevestigd in de historische (jaren vijftig!) aankomst- en vertrekhal van de voormalige K.N.S.M. Je kunt er vijf dagen in de week terecht voor lunch, borrel, of diner. Geniet van een heerlijke high tea met prachtig uitzicht over 't IJ vanaf het terras op één hoog. Het terras is al betiteld als een van de mooiste van Amsterdam met zonsopgang tot zonsondergang.

  Elke vrijdag swingen met SOOP oftewel jaren 50 swing jazz.  Met regelmatig een Bigband of andere swingjazz formatie, Tangosalon op de derde zondag en er is één keer per maand Salsa in de Kompaszaal. De Kompaszaal is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen, zoals een ceremonie, personeelsfeest, spin-off, bedrijfspresentatie, verjaardag, borrel of zomaar feestje.

  De locatie is toegankelijk voor rolstoelen.

  Bestel de HighTea.nl Kompaszaal cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.5/10
   Astrid Mol
   14-09-2020
   High tea met moeder, dochter en kleindochter. Leuke locatie, we zaten buiten met prachtig uitzicht over het water. Eerst een warm welkom, vervolgens een schaal met verrukkelijke hartige hapjes, gevolgd door een schaal met zoete lekkernijen, alles home made. Verschillende lekkere theeën, een glas bubbels maakte het af. We hebben zo’n 4 uur zitten genieten. Zeker een aanrader.
   Datum van mijn bezoek: 13 september 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   10
  • 8.5/10
   Anoniem
   28-04-2019
   Perfecte ambiance en sfeer. Nostalgie herleeft en je waant jezelf een passagier uit de rijke scheepvaart historie van de KNSM.
   Datum van mijn bezoek: 26 april 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   9
   Service
   8