Cadeaubon voor een High Tea bij Grand Café Restaurant 1e Klas

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Grand Café Restaurant 1e Klas kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Grand Café Restaurant 1e Klas is gelegen aan Stationsplein 15 in Amsterdam. Het personeel van Grand Café Restaurant 1e Klas zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Amsterdam