High Tea Juice By Nature

  • Glutenvrij
  • Vegan

High Tea menu

Healthy High Tea – €20,00 p.p.

  • Selectie van gezonde lekkernijen zoals gebroken avocado op toast, zelfgemaakte hummus op toast, smakelijke wraps, seizoenssalade.
  • Voorproefje van enkele van onze zelfgemaakte veganistische desserts die ook vrij zijn van geraffineerde suiker, zoals rauwe appeltaart, rauwe cacao of mango krachtballen en bananenbrood.
  • Onbeperkte thee. We hebben een assortiment van zwarte, groene, verse munt, verse gember en veel verschillende biologische kruidenthee om uit te kiezen.

Algemene info

Juice by Nature, een juice bar en een gezond voedselcafé in het bruisende centrum van Amsterdam. Wij zetten ons in om gezond verrukkelijk te maken met populaire verse koude perssappen, sapreinigingen, geweldige koffie, verse salades, soepen, wraps, cakes en snacks. Met een enorme veganistische selectie is het perfect voor ontbijt, lunch, koffie en cake, diner en alles daartussenin zoals natuurlijk een heerlijke healty high tea. Omdat we plastic en onnodig afval vermijden waar mogelijk, zijn al onze koudgeperste producten verpakt in milieuvriendelijke, herbruikbare glazen flessen die we in het café recyclen. Voor al onze andere menu-items selecteren we zorgvuldig biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen. Kom binnen en trakteer jezelf op gezondheid van vandaag!

Juice by Nature wilde een gezonde versie van een 'High Tea' maken voor onze gezondheidsbewuste klanten, met een verscheidenheid aan onze heerlijke zelfgemaakte zoete en hartige menu-items. We zijn in staat om de 'Healthy High Tea' geschikt te maken voor veganisten, vegetariërs, glutenvrij of vele andere voedingsbehoeften. Laat het ons weten bij de reservering.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar