Ik wil reserveren

High Tea Teds Amsterdam Jordaan

 • Op locatie
 • Vegan

LET OP: Teds vraagt een aanbetaling van € 5,- p.p. voor de High Tea. Voor het betalen van de aanbetaling ontvang je een mail (van Formitable), graag binnen 12 uur na het maken van de reservering overmaken. De reservering zal anders worden geannuleerd.

High Tea menu

The Virgin Afternoon Tea – € 27,50 p.p. 

For preggers, youngsters under 18, designated drivers and of course for those who choose not to do daytime drinking. We’ll be serving you a tea pot filled w. hot water and a variety of tea’s to choose from. We offer free refill of hot water in the tea pot during the reservation time of 1,5h.

 • Theepot met thee naar keuze
 • Frietjes met Parmezaanse kaas en truffelmayo
 • Donut Fried Chicken
 • OG French toast
 • BEC Sandwich (Bacon, Egg & Cheese)
 • NY Stroopwafel cheese cake
 • Chocolate cake
 • Oreo Cream

De Afternoon Tea kan ook Vegan! Geef dit wel aan bij de reservering. 

Algemene info

Midden in het historische hart van de Amsterdamse Jordaan vind je Teds Jordaan. Een mooie plek tegenover de Westertoren en het Anne-Frank Huis. Een plek waar je in de ochtend friet met champagne kunt bestellen en in de middag een yoghurt met muesli, dit bestond nog niet. Vaak werd het ontbijt tot 11.00 geserveerd, de lunch van 11:30-15:00 en snacks wanneer het avondmenu van start ging. Sanne Huisman, oprichter van Teds, wilde liever de hele dag brunch kunnen bestellen en opende Teds locaties in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht. Op het menu van Teds vind je geweldige klassiekers, cocktails, guilty pleasures en dit allemaal met een Teds twist.

Bestel de HighTea.nl Teds cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 3.5/10
  Anoniem
  6-11-2023
  We booked this high tea weeks in advance, but it was a mess when when we arrived. Table not ready, and there was no clear guidance on how they wanted to solve this. In the end they cancelled a babyshower (of 20 people) which we felt super sorry for. Food was good, but the sweets (cake) were still a bit frozen when they put them on the table, if they were just not prepared for us at all. Most waiters were very rude or moody. The temperature was very high in the restaurant, which was a bit uncomfortable.
  Datum van mijn bezoek: 5 november 2023
  Eten & drinken
  4
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  4
  Service
  2
 • 6.0/10
  Rosa Smalen
  6-11-2023
  We vonden het eten heel lekker, alleen we vonden het wel duur voor wat we kregen! We betaalden 110 euro voor (alle vier) twee broodjes, een wentelteefje en 3 taartjes en thee… dat vonden we te veel. Jammer. De waiters waren op zich prima, maar wel een beetje gek dat geen van hen Nederlands sprak… de tafels waren ook een beetje klein, maar er werd gelukkig een tafeltje bijgezet 😊
  Datum van mijn bezoek: 5 november 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  1
  Sfeer
  6
  Service
  7
 • 7.8/10
  Paula Stam-Voogt
  3-11-2023
  Leuke plek, konden naar buiten kijken. De high tea was goed, bijzondere lekkere gerechten en thee. De bediening was vlot, vriendelijk en gezellig. Wat verwarring want waren niet allemaal op de hoogte van de gereserveerde high tea. Wat betreft het eten/ high tea zeker een aanrader! Qua hygiëne onvoldoende: toiletruimte en toiletten erg vies!
  Datum van mijn bezoek: 2 november 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  7
 • 7.0/10
  Anoniem
  1-05-2023
  Super goed verzorgd, vriendelijke bediening en lekkere dingetjes op de etagère. Komen graag nog een keer. Toiletten mogen wel vaker gecheckt worden. Alles ziet er dan netjes uit en dan is t hier niet fris. Is dan zo zonde van t totaal. Al met al was t een dikke prima.
  Datum van mijn bezoek: 29 april 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 8.0/10
  Anoniem
  19-03-2023
  Was een hele gezellige high tea, lekkere taartjes en ook de hartige hapjes waren lekker. Mooie locatie!
  Datum van mijn bezoek: 18 maart 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  7
 • 8.5/10
  Anoniem
  19-02-2023
  Een heerlijke high-tea met ander soort hapjes. Een nieuwe en geslaagde ervaring.
  Datum van mijn bezoek: 12 februari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 6.8/10
  Anoniem
  17-11-2022
  Was jammer dat er niet naar de reservering gekeken is wat wij hadden. Dat is het enige negatieve. Voor de rest was alles heerlijk!
  Datum van mijn bezoek: 16 november 2022
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  9
  Service
  5
 • 10/10
  Susi Gowrising
  24-10-2022
  Helaas waren ze vergeten dat ik vega had gereserveerd. Gelukkig wel opgelost. Het eten en drinken is echt overheerlijk!!!! Zit plekje wel klein en niet heel aangenaam…
  Datum van mijn bezoek: 23 oktober 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10