Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Midden op de Hoge Veluwe, op een prachtig landgoed van maar liefst 14 hectare, vind je het knusse Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. In het culinaire à la carte restaurant met Franse keuken schuif je dagelijks aan voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Wilt je toch liever even genieten van een hapje en drankje? Dat kan natuurlijk ook! Je bent van harte welkom voor een gezellige High Tea of borrel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Petra Lust
  28-08-2020
  Is een landelijke locatie voor high tea maar bewust voor gekozen door lange wandeling, eten prima.
  Datum van mijn bezoek: 26 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8