Cadeaubon voor een High Tea bij Hotel-Restaurant de Wipselberg

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Hotel-Restaurant de Wipselberg in Beekbergen echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Hotel-Restaurant de Wipselberg kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Hotel-Restaurant de Wipselberg in Beekbergen verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Hotel-Restaurant de Wipselberg is gelegen aan Wipselbergweg 30 in Beekbergen. Het personeel van Hotel-Restaurant de Wipselberg zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Apeldoorn