High Tea Perron 5

  High Tea menu

  High Tea – €25,50 p.p.

  • Begin met een huisgemaakte theecocktail
  • Biologische Communitea
  • Sandwiches & luxe warme gerechtjes
  • Kastje vol zoetigheid

  Algemene info

  Tijdens de uitgebreide high tea bij Perron 5 in Arnhem wordt je getrakteerd op zowel zoetige als hartige hapjes. Dit allemaal gecombineerd met Communitea van het Arnhemse bedrijf Peeze.

  Communitea is heerlijke thee uit Sri Lanka met een leuke verrassing voor iedere theedrinker. Bij ieder zakje thee zit een boodschap uit Sri Lanka van degene die de thee geplukt heeft.

  Perron 5, gelegen direct aan één van de vier perrons van station Arnhem, is de ideale stadslounge voor alle inwoners en toeristen van Arnhem. Vanaf het station stap je zo bij Perron 5 binnen en kun je proeven van de puur en vers bereide gerechten of een heerlijk kopje koffie of thee. Bij Perron 5 proef je de sfeer van een station en restaurant in één.

  In de keuken van Perron 5 draait alles om vers en puur. Je vindt er streekproducten die op een creatieve manier worden geserveerd. Dit is ook terug te zien bij het kastje vol lekkers bij de high tea. Perron 5 is puur Arnhems.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  • 8.0/10
   Bianca de Vries
   16-10-2018
   De locatie is centraal en recht tegenover de uitgang van het station in Arnhem. Plein oversteken. Ze hebben een terras waar je ook goed mensen kunt kijken. Binnen is het sfeervol en gezellig ingericht. Met hoekjes. Netjes en schoon. High Tea was prima! De bediening is goed.
   Datum van mijn bezoek: 8 oktober 2018
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen