Ik wil reserveren

High Tea 't Hart van Dieren

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 27,50 p.p.

  • Zoete en hartige hapjes
  • Zowel koud als warm
  • Mét pot verse thee naar keuze (onbeperkt)

  Algemene info

  Welkom bij Grand Café ’t Hart van Dieren, zoals de naam al zegt, in hartje Dieren. Een gezellig familiebedrijf van onder andere Mustafa (Moes) en zijn neefje Ömer. Toen ze werden voorgesteld aan dit pand waren ze opslag verliefd; wat een prachtige plek voor een horecaonderneming. Ze hebben geprobeerd een zaak neer te zetten voor iedereen, leuk geprijsd, gewoon lekker eten en gezelligheid voor overdag maar ook voor ’s avonds met een borrel. Het terras zal in de zomer rondom zijn en wordt hopelijk een mooie plek waar Dieren elkaar kan ontmoeten lekker in de zon.

  Ken jij de High Tea al? Een tafel gevuld met bloemetjesservies, hartige en zoete hapjes en natuurlijk thee. Heerlijk voor de theeleuters onder ons. Bij 't Hart van Dieren proef je van allerlei verschillende hapjes. Dus laat je vooral verrassen. Bekijk de foto's zeker even voor een idee van al dat lekkers.

  Bestel de HighTea.nl Hart van Dieren cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Charlotte Bonnemaijers
   3-04-2024
   Dit was een heerlijke high tea ervaring, op 1e Paasdag. We hebben echt lekker en (meer dan) genoeg gegeten (zowel zoet als hartig) en gedronken. De bediening was heel aardig en hadden volgens ons heel goed in de gaten wanneer ze wel of niet even bij de tafel langs moesten komen. Complimenten!
   Datum van mijn bezoek: 31 maart 2024
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10