Ik wil reserveren

High Tea Delightful Desserts

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – €29,95 p.p.

 • Gesneden broodwafel met spinazie, mozarella pesto en cherrytomaat
 • Gesneden broodwafel met filet/ tonijnsalade, komkommer, cherrytomaat en rode ui
 • Gesneden wafel met oreo witte chocolade of stroopwafel caramel
 • Slice of cake
 • Mini pancake met kaas, kipfilet en komkommer
 • Mini pancake framboos, frambozensiroop en poedersuiker
 • Mini wrap spinazie, tomaat, kaas, chicken kebab en ui
 • Bol ijs

Wil je de High Tea liever vegan? Dat kan! Geef dit wel duidelijk aan bij het maken van de reservering.

Algemene info

Delightful Desserts is geboren uit een enorme liefde voor koffie en zoetigheden. Bij Delightful streven ze naar het creëren van de beste koffies, milkshakes en smoothies, evenals de meest verrukkelijke verse wafels, crêpes en cookie dough. Bij Delightful maken ze geen gewone taarten; ze vervaardigen ware kunstwerken! Liefhebbers van zoetigheid zijn hier op de juiste plek.

De ambachtelijke taarten worden met liefde bereid door het toegewijde team. Perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om verjaardagen, afscheid nemen of feestjes.

Bestel de HighTea.nl Delightful Desserts cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 1.0/10
  Kitty ROMBOUT
  27-03-2024
  Het was een drama. Ik schrok enorm toen we binnen stapten. Waren we wel bij het goede adres? Het had niets weg van wat ik op de website had gezien. Het zag eruit als vergane glorie. Als het maar schoon is dacht ik. * Ongeïnteresseerd personeel. Er zat iemand aan een tafel bezig met haar telefoon. Er kon amper gedag af en kijk maar waar je gaat zitten. * Vuile tafels. We zochten een plaats en liepen langs de vuile tafels. Gelukkig vonden we een schone tafel. Ik vroeg mij af hoe zou de keuken eruit zien? * WC was stuk Dit is niet met ons gecommuniceerd van te voren. Hier was ook geen oplossing voor gezocht. Mijn schoonzusje moest naar de wc en vroeg waar die was. Die is stuk werd er gezegd, er mocht ook geen gebruik gemaakt worden van de personeel wc Dit was voor ons de reden om weg te gaan. Er kan van ons toch niet verwacht worden dat we uren onze plas ophouden? Ik heb dit alles met de dame besproken en ook nog een beoordeling naar hun gestuurd. Dat de ontvangst heel slecht was. Niet gastvrij. Haar antwoord was. Ik wist niet hoe laat de High Tea was. Ik had pauze. Daar kan ik toch niets aan doen zei ze. Waarop mijn antwoord was, Dat het op zijn minst een kleinigheidje is om goede dag te zeggen aan te geven dat ze pauze heeft maar zo bij ons komt. Dat we weg gaan omdat er geen wc is. Ze snapte het maar weer de zin "daar kan ik toch niets aan doen" Mijn antwoord hierop was : U heeft misschien kosten gemaakt en voorbereidingen getroffen, maar daar kunnen wij dan niets aan doen. Tijdens dit gesprek kijk ik in de vitrine waar gebak stond. Het gebak in de vitrine zag er droog en niet vers uit. Ik dacht het is goed dat we hier niet eten . We hadden ons hier enorm op verheugd En moesten op zoek naar iets anders Wij raden af om hier naar toe te gaan Ik heb alles 1 ster moeten geven omdat ik ander niet kon plaatsen sfeer service is ook geen halve ster waard
  Datum van mijn bezoek: 26 maart 2024
  Eten & drinken
  1
  Prijs / kwaliteit
  1
  Sfeer
  1
  Service
  1
 • 9.0/10
  Senna
  20-11-2023
  Leuke locatie met een erg leuke sfeer. De High Tea was heerlijk! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De locatie ligt op een gunstige plek vlak naast het station, dus leuk om eens binnen te lopen als je moet wachten op je trein bijvoorbeeld.
  Datum van mijn bezoek: 18 november 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  9