High Tea Yummy - Toetjes & Taartjes

 • Glutenvrij
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – € 17,50 p.p.

 • Home made scones met jam & clotted cream
 • Selectie van de zelfgemaakte taarten
 • Enkele hartige hapjes
 • Het heerlijke Boerderijs ijs
 • Onbeperkt thee

Algemene info

Op een van de meest unieke plekken in Breda kun je vanaf nu ook High Tea-en! Kenmerkend voor Yummy is dat alles wat op de menukaart staat ambachtelijk en vers bereid wordt in de eigen keuken. Daarnaast focussen we ons op toetjes en taartjes die zonder uitzondering voor iedereen toegankelijk zijn. De gerechten zijn zowel allergeenvrij, als niet-allergeenvrij. Allergeenvrij betekent: bereid op basis van lactose-, tarwe- en/of notenvrije ingrediënten. 

Heb je een van bovenstaande allergiën of een andere? Laat het ons weten zodat we daar rekening mee kunnen houden, dat doen we met liefde! Dus ook voor glutenvrij en vegan. Wat kun je allemaal verwachten van een High Tea bij Yummy? Een beetje outside de box denken maar natuurlijk wel met some high tea musthaves.

Het ijs wat we bij Yummy serveren komt van Boerderijs uit Sprundel. IJs nog van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten!

Yummy is onderdeel van de foodhall in Breda. In de voormalige bioscoop Casino Cinema aan de Reigerstraat kunnen bezoekers kiezen uit de smakelijkste hapjes en gerechten van verschillende aanbieders. Gasten van het grootste horecaconcept van de stad kunnen vanaf dan weer terecht in de prachtig herstelde oude filmzalen en foyer van de vroegere bioscoop.

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
 • 8.8/10
  Anoniem
  13-11-2019
  Het was super lekker en meer dan genoeg. We wisten alleen niet welke thee het was die we kregen en moesten wel even wachten voordat we het kregen maar het was wel heel lekker.
  Datum van mijn bezoek: 26 oktober 2019
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Nathan uljee
  11-08-2019
  Alles was super lekker en het zag er ook mooi uit en heel vriendelijk een echt aan rader
  Datum van mijn bezoek: 9 augustus 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.8/10
  Anoniem
  29-06-2019
  High Tea zag er tiptop verzorgd uit. Veel verschillende soorten zoetigheid zoals scones met clotted cream en jam, cheescake, worteltjestaart, brownie en ook een knapperig stukje foccacia. We waren er rond lunchtijd met meiden van 11, daar zou een volgende keer rekening mee gehouden kunnen worden door bijv sandwiches toe te voegen en bijv worteltaart weg te laten.
  Datum van mijn bezoek: 26 juni 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9