Ik wil reserveren

High Tea Believe by Les Copains

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €24,50 p.p.

 • Thee naar keuze
 • Soep
 • Zoetigheid
 • Hartige hapjes

Algemene info

Believe Les Copains is een lunchroom en delicatessenwinkel met een flexibele horecaformule, welke is ontstaan uit restaurant Les Copains (2003-2020). Het restaurant is gelegen in Delft, en dus ideaal om te combineren met een dagje shoppen in het mooie centrum van Delft.

Stap eens binnen en geniet van een keuze aan diverse mogelijkheden, zoals delicatessen en wijnen. Een High Tea bij Believe is een ontzettend leuke (en lekkere) manier om gezellig met vriendinnen of familie samen te zijn. Heerlijk genieten van kopjes thee, soep, zoetigheid en hartige hapjes terwijl je met elkaar kunt bijkletsen.

Geniet bij Believe ook van een verrukkelijke High Wine

Bestel de HighTea.nl Believe by Les Copains cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Aimee Bungalembun
  29-10-2023
  Het was fantastisch!!! De eigenaren zijn hele lieve mensen die meedenken met jouw wensen. Ik had een high tea als verrassing voor een 50 jarige verjaardag voor 12 personen gereserveerd en het was heerlijk. We hebben er enorm van genoten!
  Datum van mijn bezoek: 28 oktober 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 7.0/10
  Anoniem
  23-07-2023
  Top high tea , net weer even iets anders. Leuk gepresenteerd alles met zorg bereid, soep, warme hapjes,broodjes en lekkere zoetigheden. Het was allemaal erg smaakvol , zeker een aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 21 juli 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 8.5/10
  Anoniem
  11-04-2023
  Wat een gezellig en leuk tentje! Zeer vriendelijk personeel. Hele leuke sfeer.
  Datum van mijn bezoek: 7 april 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8