High Tea Sup-R

 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – € 21,95 p.p.

 • Een huisgemaakte soep
 • Verschillende Sup-R Club Brioschebollen
 • Huisgemaakte zoetigheid
 • Onbeperkt Thee
 • voor de liefhebber schenken ze er een glaasje prosecco bij

Wil je er frisdrank of een kopje koffie bij? Dat kan! Dit wordt wel als meerprijs berekend.

Algemene info

SUP-R. is een NEW STYLE WAREHOUSE, gevestigd in een oud grachtenpand aan de Wijnhaven 9, midden in het historische centrum van Delft. Een plek waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan SUP-R staat voor een ontdekkingsreis door een diversiteit van FASHION, LIFESTYLE, BEAUTY, FOOD AND SUP-R. CAFE. Een plek waarbij je de totaal beleving voelt van een WAREHOUSE, inspiratie kan worden opgezogen en er geen grenzen meer bestaan. SUP-R. biedt de producten en diensten die hiervoor zorgen. Neem het perfecte cadeau mee voor die ene verjaardag, scoor nog even snel dat jasje, geef je haren een boost met een blow dry treatment en geniet ook nog van een hemelse lunch met de perfecte kop koffie. Als je hier een high tea reserveert, dan krijg je ook nog eens 10% korting in de concept store!

Bestel de HighTea.nl SUP-R cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Daniëlle Riemersma
  19-07-2021
  Heerlijk gegeten (high- tea) met mijn vriendinnen. Vooral de soep was heerlijk, maar we hebben ook zitten smikkelen van al het anderen. Goed verzorgd. Een super mooi plekje middenin de stad. Met veel sfeer. Aanrader dus!
  Datum van mijn bezoek: 18 juli 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Wilma
  7-02-2020
  Hebben hier een prima high tea gehad, even was lekker en vriendelijk personeel
  Datum van mijn bezoek: 25 januari 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8