Ik wil reserveren

High Tea Sup-R

 • Op locatie
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – € 21,95 p.p.

 • Een huisgemaakte soep
 • Verschillende Sup-R Club Brioschebollen
 • Huisgemaakte zoetigheid
 • Onbeperkt Thee
 • voor de liefhebber schenken ze er een glaasje prosecco bij

Wil je er frisdrank of een kopje koffie bij? Dat kan! Dit wordt wel als meerprijs berekend.

Algemene info

SUP-R. is een NEW STYLE WAREHOUSE, gevestigd in een oud grachtenpand aan de Wijnhaven 9, midden in het historische centrum van Delft. Een plek waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan SUP-R staat voor een ontdekkingsreis door een diversiteit van FASHION, LIFESTYLE, BEAUTY, FOOD AND SUP-R. CAFE. Een plek waarbij je de totaal beleving voelt van een WAREHOUSE, inspiratie kan worden opgezogen en er geen grenzen meer bestaan. SUP-R. biedt de producten en diensten die hiervoor zorgen. Neem het perfecte cadeau mee voor die ene verjaardag, scoor nog even snel dat jasje, geef je haren een boost met een blow dry treatment en geniet ook nog van een hemelse lunch met de perfecte kop koffie. Als je hier een high tea reserveert, dan krijg je ook nog eens 10% korting in de concept store!

Bestel de HighTea.nl SUP-R cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 6.5/10
  Paulien Van Duinen
  19-09-2022
  Het eten was lekker , niet overdreven veel , maar de bediening niet echt gezellig , alles werd neergezet en er werdt verder niet veel gecommuniceerd, beetje raar bij een hightea, maar verder niets te klagen
  Datum van mijn bezoek: 18 september 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  5
 • 5.5/10
  Anoniem
  28-07-2022
  Klantvriendelijkheid staat niet hoog in het vaandel. Eigenaar was niet op de hoogte van onze reservering om 11h30. Zei dat we om 12 uur op zijn lijst stonden. Licht was heel fel en slecht afgesteld, echt storend. Eigenaar zei er niets aan te kunnen doen terwijl je \'m.i. het makkelijk kon afdekken of dempen. Er was geen WC papier aanwezig. Mijn tafelgenoot vroeg of er honing was om in de muntthee te doen. Ze kreeg een zakje met de mededeling dat we per zakje 1 euro extra moeten betalen omdat honing zo duur is. Door een misverstand in betaling werd ik opgebeld dat ik een wanbetaler ben en was de eigenaar ronduit onbeschoft. Dit terwijl 2 personeelsleden een fout maakten en ikzelf had gevraagd of het wel klopte. Toen ik terugging om alsnog het verschuldigde bedrag te betalen kreeg ik te horen dat ik moedwillig en lacherig de boel probeerde te belazeren . Deze man kwam ontzettend negatief over en ik vond het erg grof om zo behandeld te worden. Dit zegt meer over hem dan over mij.
  Datum van mijn bezoek: 26 juli 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  5
  Service
  1
 • 10/10
  Anoniem
  19-06-2022
  Het eten en de bediening was goed. Lekker genoten in de tuin. Was goed te doen. Wat mij wel verbaasde is dat toen wij weggingen het bij de ondernemers niet duidelijk was dat ik al volledig betaald had. Of dat nou aan hun kant lag of doe van jullie weet ik niet, doet er verder niet zo heel erg toe, vond het wat slordig overkomen. Maar nogmaals, de high tea bij Sup-R vonden wij een aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 18 juni 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 5.0/10
  Anoniem
  22-05-2022
  Erg onvriendelijk ontvangst. We hadden om 16 uur gereserveerd. Dit was bevestigd per mail. Toen we om 15.45 uur arriveerden werden we zeer aanvallend beschuldigd dat we te laat waren. Ze hadden namelijk doorgegeven dat het 15.00 uur moest worden. Blijkbaar gaat het in de communicatie met hightech.nl niet helemaal goed. Dat kan maar ik begrijp niet dat je een klant hier mee gaat belasten en een onprettige sfeer creëert. De hightea zelf was wel prima.
  Datum van mijn bezoek: 21 mei 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  6
  Service
  1
 • 10/10
  Anoniem
  17-05-2022
  Heerlijk gegeten! De eigenaar was erg aardig en gastvrij. Al het eten zelf gemaakt. Fijn plekje!
  Datum van mijn bezoek: 15 mei 2022
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Daniëlle Riemersma
  19-07-2021
  Heerlijk gegeten (high- tea) met mijn vriendinnen. Vooral de soep was heerlijk, maar we hebben ook zitten smikkelen van al het anderen. Goed verzorgd. Een super mooi plekje middenin de stad. Met veel sfeer. Aanrader dus!
  Datum van mijn bezoek: 18 juli 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Wilma
  7-02-2020
  Hebben hier een prima high tea gehad, even was lekker en vriendelijk personeel
  Datum van mijn bezoek: 25 januari 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8