High Tea Workshop Delft

 • Workshop

High Tea menu

High Tea & Workshop– €32,00 p.p.

Jij en je gezelschap worden ontvangen met een heerlijke High Tea geserveerd in 2 gangen met onbeperkt thee. Na dit relax-moment ga je aan de slag in de bakkerij om een Charlotte Taart te maken, welke je na afloop uiteraard mee mag nemen. Zo kun je de thuisblijvers 's avonds ook nog verwennen.

De twee gangen zien er als volgt uit:

 • Bij de eerst gang ontvang je een etagère gevuld met lekkernijen gemaakt door de banketbakker. In verband met de verse bereiding is het ook iedere keer weer een verrassing waarmee de etagère gevuld wordt. Het assortiment kan bestaan uit: bokkepootjes, roomboter spritsen, jan-hagel koekjes, chocolade koekjes, marsepein koekjes, mini-muffins, delftse bruggetjes, gevuld speculaas, kokoscrème rolletjes etc. Uiteraard mogen bonbons niet ontbreken. Hierbij wordt onbeperkt thee van Mr. Jones geserveerd.
 • Bij de tweede gang ontvang je hartige hapjes, zoals handgemaakt provençaals tomatenbrood met brie met uienchutney, quiche, kaasvlindertjes, warme kalfssaucijzenbroodjes, soepje etc. De thee die wij hierbij serveren is verse muntthee van Plukkruidje. Keuze uit maar liefst 5 verschillende soorten muntthee!

Algemene info

Bakker Suikerbuik is een Konditorei & Banketbakkerij in het historisch centrum van Delft. Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt. Deze ambachtelijke bakker maakt zijn creaties allemaal zelf met verse producten wat voor een ware smaaksensatie zorgt. Wat is nu leuker dan in een professionele bakkerij o.l.v. de banketbakker een workshop te volgen! De workshop is te reserveren vanaf 5 personen en start om 14.00 uur.

Bestel de HighTea.nl Workshop Delft cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Leonie
  6-03-2020
  Bakker Suikerbuik is een leuke locatie om een workshop te doen, goede uitleg en leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 29 februari 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8