High Tea Yoghurt Barn Den Bosch

  High Tea menu

  High Tea – €21,50 p.p.

  • Knapperige Barn Toast
  • Verse breekbroodjes met home made yoghurtdips
  • Bietenwrap met avocadospread
  • Diverse gebakjes in allerlei kleuren en smaken, denk aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread, onze Barn Brownie en nog veel meer lekkers
  • Uiteraard onbeperkt genieten van veelzijdige smaken losse thee

  Reserveer je een High Tea met lactose vrije yoghurt, dan komt er p.p. €1,- bij. Geef dit even aan bij je reservering.

  Algemene info

  Yoghurt Barn Den Bosch brengt yoghurt buitenshuis en bieden jou een knusse, huiselijke en prachtig ingerichte omgeving. Onze Barn aan de Orthenstraat is jouw gezellige ontmoetingsplek middenin de stad, met een knipoog naar het traditionele boerenleven. Kom genieten van onze heerlijke thee en laat je door de Barnista’s verrassen met een prachtig dienblad vol heerlijke gerechtjes. Dit alles ook nog eens biologisch. Ideaal voor een gezellige middag! Ook een prima idee voor een speciale gelegenheid zoals een babyshower of een verjaardag.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Kirsten van Weert
   2-03-2020
   Alles was top, lekker eten, verassende recepten en vooral ook genoeg eten. De frozen yoghurt als achterafje paste er helaas niet meer bij, maar daar kregen we gewoon een tegoedbon voor. Dus we komen zeker nog een keertje terug. En om niet te vergeten een leuk gezellig sfeertje
   Datum van mijn bezoek: 1 maart 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.5/10
   Desiree Janssen
   7-09-2019
   Was een leuke locatie in Den Bosch voor een gezellige middag! High Tea was origineel en lekker, locatie lekker centraal en vriendelijk personeel. Prima!
   Datum van mijn bezoek: 1 september 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   9
   Service
   8