Ik wil reserveren

High Tea Café Blossom

 • Op locatie

Tijdelijk geen high tea mogelijk bij Blossom.

High Tea menu

High Tea – €22,50 p.p.

 • Huisgemaakte ijsthee
 • Crusio thee
 • Belegde broodjes met producten van het seizoen
 • Hartige quiche
 • Huisgemaakte scones met clotted cream en jam
 • Chocolade taart
 • Pralines van Hop en Stork

Om de High Tea extra feestelijk te maken jan je er een heerlijk glaasje bubbels bij bestellen. Wij schenken heerlijke Cava de Pro Brut reserve geselecteerd door Marius jouw wijnvriend uit de Piet Heinstraat. Heerlijke frisse mousserende wijn uit Catalonie met een zachte smaak van vers fruit. 

High Tea met bubbels – €26,50 p.p.

 • High Tea zoals hierboven beschreven
 • Glas cava van Marius Jouw Wijnvriend

Algemene info

Wij vertellen graag aan iedereen waarom onze gerechten zo lekker zijn. Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. En dat proef je! Wij vinden het een goede ontwikkeling dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in wat zij eten. Blossom is hier iedere dag mee bezig. Zo gaan wij dagelijks op zoek naar de beste koffie, het lekkerste brood, de mooiste groente en fruit en de meest eerlijke vleeswaren. 

De High Tea is genieten van verschillende theesoorten met bijpassende hapjes. Trots zijn wij op de samenwerking met het thee merk Crusio. De oprichtster Kiona Malinka reist heel de wereld af om de mooiste theeën te proeven bij de theeboeren zelf. Zo heeft elke thee zijn eigen verhaal en eigen naam. In zes gangen nemen wij je mee in de verhalen van Kiona en kan je genieten van lekkere homemade zoete en hartige hapjes. De hapjes zijn een kleine wandeling door onze kaart. Je kunt genieten van Brood van Menno belegd met producten van het seizoen, bijvoorbeeld biologische oude kaas met gegrilde groenten of zalm met tzatziki, appeltjes en kappertjes. Ook wordt er een kleine hartige quiche geserveerd.

Verder kun je homemade chocoladetaart en bijzondere pralines van Hop en Stork en natuurlijk de scones met clotted cream en jam verwachten.

Bestel de HighTea.nl Blossom cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.8/10
  Anoniem
  31-01-2020
  Leuke ontvangst aan een ruime tafel (gereserveerd) Fijn dat alle lekkernijen steeds apart werden opgediend. Fijn dat de verschillende, bijzondere theesoorten werden toegelicht! Goede en attente service! Er was zoveel te eten dat wij de laatste gang mee naar huis mochten nemen. Een aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 30 januari 2020
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  10
 • 8.0/10
  Anoniem
  29-09-2019
  Genoten van een heerlijke high tea. De diverse lekkernijen werden afgewisseld met een bijpassende thee. Uitleg door het personeel was leuk. Enige minpuntje is de akoestiek. Als het druk is dan kun elkaar nauwelijks meer verstaan.
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  6
  Service
  8
 • 9.5/10
  Anoniem
  11-07-2019
  Erg goed verzorgd. Verschillende rondes hapjes (inclusief sandwiches, scones en quiche) en bij elk gerecht een bijpassende thee.
  Datum van mijn bezoek: 10 juli 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  10