High Tea Café Blossom

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huisgemaakte ijsthee
  • Crusio thee
  • Belegde broodjes met producten van het seizoen
  • Hartige quice
  • Huisgemaakte scones met cloted cream en jam
  • Chocolade taart
  • Pralines van Hop en Stork

  Om de High Tea extra feestelijk te maken jan je er een heerlijk glaasje bubbels bij bestellen. Wij schenken heerlijke Cava de Pro Brut reserve geselecteerd door Marius jouw wijnvriend uit de Piet Heinstraat. Heerlijke frisse mousserende wijn uit Catalonie met een zachte smaak van vers fruit. 

  High Tea met bubbels – €26,50 p.p.

  • High Tea zoals hierboven beschreven
  • Glas cava van Marius Jouw Wijnvriend

  Algemene info

  Wij vertellen graag aan iedereen waarom onze gerechten zo lekker zijn. Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. En dat proef je! Wij vinden het een goede ontwikkeling dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in wat zij eten. Blossom is hier iedere dag mee bezig. Zo gaan wij dagelijks op zoek naar de beste koffie, het lekkerste brood, de mooiste groente en fruit en de meest eerlijke vleeswaren. 

  De High Tea is genieten van verschillende theesoorten met bijpassende hapjes. Trots zijn wij op de samenwerking met het thee merk Crusio. De oprichtster Kiona Malinka reist heel de wereld af om de mooiste theeën te proeven bij de theeboeren zelf. Zo heeft elke thee zijn eigen verhaal en eigen naam. In zes gangen nemen wij je mee in de verhalen van Kiona en kan je genieten van lekkere homemade zoete en hartige hapjes. De hapjes zijn een kleine wandeling door onze kaart. Je kunt genieten van Brood van Menno belegd met producten van het seizoen, bijvoorbeeld biologische oude kaas met gegrilde groenten of zalm met tzatziki, appeltjes en kappertjes. Ook wordt er een kleine hartige quiche geserveerd.

  Verder kun je homemade chocoladetaart en bijzondere pralines van Hop en Stork en natuurlijk de scones met clotted cream en jam verwachten.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  • 8.0/10
   Anoniem
   29-09-2019
   Genoten van een heerlijke high tea. De diverse lekkernijen werden afgewisseld met een bijpassende thee. Uitleg door het personeel was leuk. Enige minpuntje is de akoestiek. Als het druk is dan kun elkaar nauwelijks meer verstaan.
   Datum van mijn bezoek: 28 september 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   6
   Service
   8
  • 9.5/10
   Anoniem
   11-07-2019
   Erg goed verzorgd. Verschillende rondes hapjes (inclusief sandwiches, scones en quiche) en bij elk gerecht een bijpassende thee.
   Datum van mijn bezoek: 10 juli 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   10
   Service
   10
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen