Ik wil reserveren

High Tea Hug The Tea

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – € 35,00 p.p.

Drankjes:

 • Matcha latte of Matcha thee
 • Japanse theeën (onbeperkt, geschonken in een kyusu theepot)

Hapjes:

 • Japanse avocado toast met teriyaki en tempura nori crunch
 • Huisgemaakte matcha wafel met fruit
 • Diverse hapjes en cakes, zoals: matcha macaron, mochi, cake en brownie

Alles is vers gebakken en bereid. De inhoud van de High Tea kan varieren. Liever vegan? Geef dit dan duidelijk aan bij de reservering.

Algemene info

Claire en Lisa, twee zussen, hebben samen in 2015 Hug The Tea opgericht. Door hun grote liefde voor Matcha (Japanse thee) is dit biologische, pure theemerk geboren: Hug The Tea. Ze importeren de bio thee rechtstreeks vanuit Japan. Alleen de jongste en beste theeblaadjes worden geplukt en geselecteerd door de Japanse theeboeren. 

In de webshop kun je thee bestellen, maar je kunt het ook komen ervaren in de winkel&bar in het Hofkwartier in Den Haag. Hier verkopen ze hun eigen thee, theeservies en accessoires. Daarnaast kun je hier proeven van allerlei Matcha drankjes zoals Matcha tea en latte, met iets lekkers erbij zoals macarons, cake, blissballs en meer. 

Proef van alles wat tijdens de High Tea. Ze serveren onbeperkt losse Japanse thee, een Matcha tea, latte of iced tes en een selectie van lekkernijen zoals: Matcha wafels, macarons, diverse cakes, mochi en toast. 

Bestel een HighTea.nl Hug The Tea cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.3/10
  Anoniem
  28-03-2024
  Hele bijzondere high tea, helemaal in de stijl van matcha! Erg leuk om eens te proberen en superlekker. Aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 16 februari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9