Cadeaubon voor een High Tea bij Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn in Dordrecht echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn in Dordrecht verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn is gelegen aan Nieuwe haven 29-30 in Dordrecht . Het personeel van Coffeelicious Dordrecht, Museum Huis van Gijn zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Dordrecht