Ik wil reserveren

High Tea Kunstkerk

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – €27,50 p.p.

 • Home made scones met clotted cream en jam
 • Zoetigheden
 • Sandwiches

Algemene info

De Kunstkerk is een ontmoetingsplaats waar hedendaagse kunst, creatie en innovatie centraal staan. Geniet op de locatie van een High Tea in het café en combineer het met een bezoek aan een uniek decor in een inspirerende omgeving. Dat maakt de High Tea extra speciaal.

De home made scones en zoetigheden worden dagvers gebakken door Coffeelicious Bakery en de sandwiches worden bereid door de chef van de Kunstkerk. De High Tea is zowel vegan als vegetarisch te bestellen, geef dit wel duidelijk aan bij de reservering. 

Je kunt tijdens de openingstijden op donderdag tot en met zondag een tafel reserveren en je vergapen aan het prachtige decor, alvorens te genieten van de zalige High Tea. Geniet met je geliefde, de kids of met je collega´s van een High Tea bij de Kunstkerk.

Bestel de HighTea.nl Kunstkerk cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.0/10
  Stefan Noordzij
  12-12-2022
  Leuke locatie. Erg attente bediening. Waar wij aan tafel zaten. niet het meest gezellig. Ook vlak bij de deur wat het erg tochtig maakten iedere keer als die open ging.
  Datum van mijn bezoek: 11 december 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  5
  Service
  9
 • 8.5/10
  Diana
  18-11-2022
  Was hier nog niet eerder geweest, leuke locatie voor een high tea in dordrecht.
  Datum van mijn bezoek: 12 november 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9