High Tea De Kleischuur

 • Glutenvrij
 • Suikervrij

High Tea menu

High Tea – €22,50 p.p.

 • Verse huisgemaakte lekkernijen
 • Minimaal 3 hartige hapjes
 • Minimaal 3 zoete hapjes

Glutenvrij of suikervrij €3 extra p.p. waarbij een suikervrije high tea graag minimaal twee dagen van te voren doorgegeven moet worden i.v.m. voorbereiding. 

Algemene info

Restaurant de Kleischuur is gevestigd op een van de uniekste plekken van Gouda. In het hart van Gouda en als enige restaurant direct aan het water “de Turfsingel” gelegen. Midden in het restaurant wordt er onder leiding van chef-kok Maarten Vellekoop gekookt. Alle gerechten worden met de smaak van het seizoen bereid. Hier vindt u heerlijke, smaakvolle en verrassende gerechten. In de zomer kunt u genieten van ons ruime en sfeervolle terras.  Wij werken met passie en houden rekening met onze ecologische footprint.

Ons restaurant ademt de sfeer van een gezellige woonkeuken waar u lekker eet, bijpraat met vrienden, een wijntje drinkt, een spelletje speelt met de kinderen of van een heerlijke high tea geniet. Vanaf het terras aan het water of uw tafeltje binnen ervaart u hoe ons team zich inzet om van elk bezoek feestje te maken. In de open keuken, het kloppend hart van De Kleischuur werken wij waar mogelijk met producten van streek en seizoen, duurzame visserij en biologisch vlees. Waarbij kwaliteit, smaak en bewuste prijs voorop staat.

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
 • 10/10
  Anoniem
  6-10-2019
  Wij hebben enorm genoten van de high tea!! De ruimte is gezellig met oog voor detail. De thee in schattige oude kopjes. De thee weer eens anders dan anders verrassende smaken! De high tea hapjes zagen er prachtig uit en de smaak was heerlijk. Ook hier weer bijzondere combinaties van ingrediënten. Het was heerlijk! Precies genoeg. Het uitzicht, met de voorbij varende bootjes, is de kers op de taart! Fijn dat er ook glutenvrije hapjes geregeld konden worden. Dat die niet onderdeden voor de \' gewone hapjes\'. Top geregeld!
  Datum van mijn bezoek: 5 oktober 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Ciel Muijen Stevens
  29-09-2019
  We hebben ontzettend genoten van een high tea. Wat was het heerlijk en gezellig. Het personeel is super relaxed. Complimenten
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 6.0/10
  Anoniem
  10-04-2019
  Prijs kwaliteit viel tegen! Hoeveelheid vond ik tegen vallen. Toen we klaar waren zijn we daarna patat gehaald Sfeer is wel leuk
  Datum van mijn bezoek: 2 april 2019
  Eten & drinken
  5
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  9
  Service
  6
 • 8.0/10
  Sylvia
  28-02-2019
  Mooie plek aan het water. Veel keus als je gluten en lactosevrij moet eten. Aardige bediening. Aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 25 februari 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.3/10
  Franka
  24-02-2019
  Kindvriendelijk, lekker eten. Heel verantwoord allemaal, maar super smaakvol. Leuke plek. Vriendelijke en behulpzame bediening. Er loopt ook en super lieve aanlooppoes rond die lekker op schoot kruipt.
  Datum van mijn bezoek: 19 februari 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9
Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen