Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 29,95 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Langewold bij Fletcher geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 29,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Gelegen in het noordelijke punt van de provincie Drenthe, ligt het gezellige Hotel-Restaurant Langewold. De locatie is ideaal voor een gezellige High Tea. Om te beginnen kun je een aperitief nemen bij de knisperende open haard in de lounge of in de gezellige restaurantbar. Vervolgens kun je een mooi plekje uitzoeken in ons restaurant en genieten van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Geertje de Vries
  12-10-2020
  High Tea was prima verzorgd, vriendelijk personeel, hebben een leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 30 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8