High Tea Het Lopster Veerhuis

  High Tea menu

  Mini High Tea – €12,95 p.p.

  • Diverse zoetigheden
  • Thee (keuze uit 5 smaken) of koffie

  High Tea de Luxe – €19,95 p.p.

  • Combinatie van rijk belegde, hartige sandwiches en Mini High Tea

  Algemene info

  Het Lopster Veerhuis is gebouwd in 1634. De oorspronkelijke functie van het gebouw is onbekend. Wel is aangetoond dat het gebouw vanaf de helft van de 17e eeuw werd gebruikt als café, herberg en als veerhuis. Tegenwoordig doet het gebouw dienst als lunchcafé.  Dit restaurant is zit in de voormalige koffiebranderij Tik tak aan het Damsterdiep.

  Het gezelligste terras van Binnenstad-Oost. Kom ontbijten, lunchen of gezellig een High Tea doen. Dagelijks vers gebakken broodjes, ter plekke voor u belegd om gezellig binnen of op het terras te nuttigen. Ben je een gezellig dagje aan het shoppen in Groningen? Breng dan zeker aan bezoek aan deze leuke locatie aan de Damsterdiep, een kwartiertje lopen van de Grote Markt in het stadcentrum.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 7.0/10
   WAT
   5-06-2019
   Ik had niet goed gekeken wat de sluitingstijd was waardoor we achteraf anderhalf uur de tijd hadden voor se high tea. Gewoon te kort.:-). Vonden het jammer dat er keuze was uit 5 soorten standaard thee. Had liever meer keus gehad
   Datum van mijn bezoek: 4 juni 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   6
   Service
   7