High Tea TOET Pannekoek

 • Vegan

High Tea menu

Vegan High Tea – €23,00 p.p.

 • Hartige gang met: soep en sandwiches
 • Zoete gang met: onze huisgemaakte gebakjes
 • Als afsluiter: een pannekoekje met fruit en vegan ijs
 • Bij iedere gang bijpassende thee. 

Algemene info

TOET PANNEKOEK is een gezellig woonkeukencafé in een mooi pandje in Groningen. Ze hebben producten voor elk moment van de dag: soep, salade, sandwiches, pannekoeken en taartjes, huisgemaakt, eerlijk & puur. Dat betekent dat de ingrediënten uiterst zorgvuldig uitgekozen worden: het liefst biologisch & lokaal, of anders fair trade. Maar ook houden ze graag rekening met jouw unieke wensen en dieet! Kortom: TOET staat voor je klaar en hoopt dat je net zo geniet als zij!

Je kunt voor elk moment van de dag bij TOET reserveren voor een 3-gangen Vegan High Tea. De Vegan High Tea wordt geserveerd bij TOET Pannenkoek, aan het Gedempte Zuiderdiep 85. Wil je liever een 'normale' High Tea? Bekijk dan de andere locatie TOET het Toetjesparadijs.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Anoniem
  23-03-2020
  Mijn vriendin is vegan, dus we waren opzoek naar een vegan high tea en kwamen bij TOET terecht. En oprecht vegan eten verbaast me echt. Het was zo lekker!
  Datum van mijn bezoek: 14 februari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10