Ik wil reserveren

High Tea Bløsh Bloemendaal

 • Op locatie
 • Vegan
 • Suikervrij
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €24,50 p.p.

 • Bubbels
 • Zoetigheden
 • Hartige bites
 • Heerlijke verse thee

Wil je de High Tea liever glutenvrij, suikervrij of vegan? Dat kan tegen een toeslag van €5,00 p.p. extra en indien dit minimaal 3 dagen van tevoren duidelijk is doorgegeven bij het maken van de reservering.

Let erop dat je reservering bij Bløsh Bloemendaal pas definitief is als dit door Bløsh Bloemendaal is bevestigd.

Algemene info

Bløsh, gelegen in de duinen van Bloemendaal, is een waar juweeltje. Maar waar komt de naam Bløsh eigenlijk vandaan? Het is een subtiele verwijzing naar bloesem. Bloesem is jong, fris en levendig. Dat is precies wat het restaurant wil uitstralen. Met een adembenemend uitzicht, waarbij op heldere dagen de Noordzee zich aan de horizon ontvouwt, biedt Bløsh een unieke ervaring. Naast het restaurant staat een uitkijktoren, waardoor het panoramische uitzicht nog indrukwekkender wordt. Bløsh vormt een mooie toevoeging aan het diverse horeca-aanbod in Bloemendaal.

De drie kernwaarden van Bløsh omvatten duurzaamheid, innovatie en gezondheid. Het streven is om duurzaam te ondernemen door de normen en waarden van de omgeving te omarmen, met bewuste keuzes voor lokale, duurzame en plasticvrije gerechten. Ook is Bløsh trendsetter op het gebied van de pancakes en streven ze er bij Bløsh naar om vernieuwende elementen toe te voegen aan alle gerechten. Bovendien wordt er met zoveel mogelijk verse en gezonde ingrediënten gewerkt.

Bij Bløsh Bloemendaal kan je gratis parkeren. Neem plaats in het restaurant of zoek een mooi plekje uit op het mooie terras.

Bubbels, zoetigheden, hartige bites en heerlijke verse thee zijn de ingrediënten om gezellig bij te praten tijdens de High Tea bij Bløsh. Plan jij snel een bezoek in?

Bestel de HighTea.nl Bløsh Bloemendaal cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 4.3/10
  Anoniem
  16-03-2024
  Qua plek en gastvrijheid super maar helaas viel het eten erg tegen. Taartjes waren vlak van smaak en stonden al te lang en ook de wraps waren heel nat en slap, slappe sla. Alles leek eigenlijk van een dag ervoor helaas
  Datum van mijn bezoek: 15 maart 2024
  Eten & drinken
  3
  Prijs / kwaliteit
  2
  Sfeer
  6
  Service
  6
 • 9.3/10
  Anoniem
  11-03-2024
  De hightea was goed verzorgd en heerlijk. We konden alle tijd nemen en het personeel was eg vriendelijk.
  Datum van mijn bezoek: 10 maart 2024
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 10/10
  Rob Webster
  24-02-2024
  Alles super lekker, mooie producten Lekkere thee , vriendelijke bediening Bezoeken waard
  Datum van mijn bezoek: 23 februari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 10/10
  Joke Muilwijk
  28-01-2024
  Ik heb genoten van de prachtige locatie, midden in de duinen en de héérlijke high tea. Déze was alles behalve doorsnee, mooie, leuke zoete en hartige gerechtjes én een bubbeltje vooraf. De eigenares heeft het heel sfeervol ingericht en je voeit je gelijk thuis. Erg knus! Voor herhaling vatbaar.
  Datum van mijn bezoek: 27 januari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Lotte van der Meije
  22-01-2024
  Heerlijk gegeten tijdens de High Tea! Hele gezellige en fijne locatie. Vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker nog eens terug. Bedankt!
  Datum van mijn bezoek: 20 januari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10