High Tea Restaurant Diga

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  Italian High Tea – €25,00 p.p.

  • Ontvangt met aperitief
  • Amuse
  • Verschillende verse hartige en zoete lekkerijnen 
  • Heerlijke thee en koffie van Noble tree

  Algemene info

  Diga is direct gevestigd naast het Amrath Frans Hals Hotel en kan zelfs binnendoor bereikt worden. DIGA, Italiaans voor dam, is gevestigd aan de Damstraat. Voel je goed in ons moderne interieur. De materialen, het licht, de kleuren maken het onderscheid! Ervaar het zelf! Bij Diga is het mogelijk om gebruik te maken van een heerlijke Italiaanse High Tea. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een aperitief. We beginnen met een amuse en daarna volgen verschillende hartige en zoete bites om met elkaar te delen. Alle lekkernijen worden door onze keuken vers bereid en daarbij serveren we heerlijke thee en koffie van Noble tree. En schijnt de zon? Diga heeft ook een ruim terras!

  Bij aanvang verzoeken wij u eventuele dieetwensen aan ons door te geven.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.8/10
   Milly
   7-02-2020
   Wat een sfeervolle locatie was dit! Eten was prima, wij hebben een leuke middag gehad.
   Datum van mijn bezoek: 29 december 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   10
   Service
   8
  • 7.0/10
   Anoniem
   26-01-2020
   Een hightea cadeau gegeven aan een vriendin. Bij binnenkomst geen aanspreekpunt/ontvangst moest zelf het personeel benaderen. Serveerster was onvriendelijk, gaf geen welkom gevoel. En kwam geen lachje vanaf helaas. Ook mochten wij niet aan het achterzijde van het restaurant gaan zitten, de reden hiervan werd ons niet verteld. Nadat alles was uitgeserveerd kwam geen enkele personeelslid vragen of alles naar wens was of dat de theepot eventueel bijgevuld kon worden moest daarvoor weer zelf een personeelslid benaderen. Het was zeer rustig er waren maar enkele tafels bezet dus aan de bezettingsgraad kon het niet liggen. Pluspunten: locatie, sfeervol ingericht Opmerking: misschien kunnen de thee zakjes in een doosje i.p.v. op een schaaltje
   Datum van mijn bezoek: 25 januari 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   2
  • 6.3/10
   Anoniem
   30-09-2019
   Voor ons was het een uniek kijkje in de keuken totaal iets anders dan een standaard high tea. Helaas werd er vooraf niet verteld hoe een high tea bij Diga eruit ziet en wat je ervan kunt verwachten. Met te weinig personeel is de aandacht er ook niet voor de klant. Ik zou hier niet snel terug komen, jammer want het restaurant ziet er verder sfeervol uit!
   Datum van mijn bezoek: 29 september 2019
   Eten & drinken
   7
   Prijs / kwaliteit
   6
   Sfeer
   9
   Service
   3