High Tea Happy Tosti Hoofddorp

  High Tea menu

  High Tos-Tea – €15,00 p.p.

  • Zoveel heerlijke thee/koffie/cappuccino als je op kunt
  • 2 vitamine-boost sapjes
  • Heerlijke combinatie om te delen van 3 kleine tosti's & 1 panini + saus
  • Een soepje van de Verspillingsfabriek
  • Een brownie en appeltaart met slagroom
  • De meest happy medewerkers van Nederland!

  Algemene info

  Happy Tosti Hoofddrop is gelegen in het winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp. Happy Tosti is een van de leukste plekken om te genieten van een lekker ontbijtje of lunch in Hoofddorp. Bij ons kan je terecht voor een betaalbare lunch met de meest te gekke tosti-creaties. Ook serveren wij yoghurt bowls, panini, power smoothies, homemade limonades en warme dranken.

  Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Wij werken samen met onze Happy-medewerkers a.k.a. Happy Heroes met een arbeidsbeperking om de lekkerste tosti's te serveren. Onze droom is, om met Happy Tosti, zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden. Voor 2023 willen wij minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Dat doen wij door de lekkerste tosti-creaties te serveren en te focussen op de beste service voor onze gasten. En om natuurlijk de lekkerste en leukste High (Tos-)Tea te serveren. Heb je dieetwensen? Geef het dan door bij de reservering.

  Bestel de HighTea.nl Happy Tosti cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar