High Tea Happy Tosti Hoofddorp

  High Tea menu

  High Tos-Tea – €15,00 p.p.

  • Zoveel heerlijke thee/koffie/cappuccino als je op kunt
  • 2 vitamine-boost sapjes
  • Heerlijke combinatie om te delen van 3 kleine tosti's & 1 panini + saus
  • Een soepje van de Verspillingsfabriek
  • Een brownie en appeltaart met slagroom
  • De meest happy medewerkers van Nederland!

  Algemene info

  Happy Tosti Hoofddrop is gelegen in het winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp. Happy Tosti is een van de leukste plekken om te genieten van een lekker ontbijtje of lunch in Hoofddorp. Bij ons kan je terecht voor een betaalbare lunch met de meest te gekke tosti-creaties. Ook serveren wij yoghurt bowls, panini, power smoothies, homemade limonades en warme dranken.

  Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Wij werken samen met onze Happy-medewerkers a.k.a. Happy Heroes met een arbeidsbeperking om de lekkerste tosti's te serveren. Onze droom is, om met Happy Tosti, zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden. Voor 2023 willen wij minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Dat doen wij door de lekkerste tosti-creaties te serveren en te focussen op de beste service voor onze gasten. En om natuurlijk de lekkerste en leukste High (Tos-)Tea te serveren. Heb je dieetwensen? Geef het dan door bij de reservering.

  Bestel de HighTea.nl Happy Tosti cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.8/10
   Anoniem
   14-08-2021
   De happy tosti was heel goed en veel . Alles was even lekker en goed verzorgd De bediening krijgt van ons een mooie pluim. Het is zeker een aanrader om te doen. Tip sla de lunch over anders krijg je het niet op. Dank jullie wel voor de lekkere happy tosti tea.
   Datum van mijn bezoek: 13 augustus 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   9
   Service
   10
  • 9.0/10
   Anoniem
   24-09-2020
   Wij hebben hier een High TosTEA gedaan, en we hebben heerlijk gegeten. Ten eerste een super leuk concept, maar ook nog goed eten ook! De prijs was ook zeer aangenaam, zeker voor wat je krijgt. Zeker een aanrader, en lijkt mij zeker leuk om nog een keer terug te gaan!
   Datum van mijn bezoek: 19 september 2020
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   10
  • 8.8/10
   Anoniem
   13-09-2020
   Hele lekkere rijkgevulde High Tea, je krijgt zeker waar voor je geld! Het was zo veel dat wij het niet redden binnen 1,5 uur, wij kwamen er na afloop pas achter dat we al een stuk langer zaten en zijn hier niet eens op aangesproken. Zeer vriendelijk personeel en keuze uit verse thee!
   Datum van mijn bezoek: 12 september 2020
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   9
  • 8.8/10
   Jose Berkel
   21-08-2020
   Leuke locatie en vriendelijk personeel. De high tosti viel bij ons in de smaak dus we komen nog wel een keertje terug!
   Datum van mijn bezoek: 18 augustus 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   10