High Tea Broodje Bewust

 • Glutenvrij
 • Suikervrij
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – €17,50 p.p.

 • Etagère vol zoete (o.a. taartjes en lekkernijen) en hartige hapjes (broodhapjes met beleg)
 • 2 drankjes keuze uit gehele kaart

Algemene info

Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij Broodje Bewust gezellig een high tea nuttigen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten. Ook zitten er huisgemaakte taartjes en lekkernijen bij. Per persoon kunnen er 2 drankjes gekozen worden. Daarbij mag er gekozen worden van onze gehele kaart; koffie of thee, frisdrank of één van onze huisgemaakte verse sappen.

Wij willen ervoor zorgen dat mensen de gelegenheid krijgen te genieten van lekker en kwalitatief eten en drinken voor een eerlijke prijs, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over bedenkelijke ingrediënten of onverantwoorde productie. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met mens, dier en milieu.

Wil je liever een glutenvrije of vegan high tea? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Bij een vegan high tea worden de broodjes en broodhapjes belegd met onze huisgemaakte veganistische belegsoorten en tevens zitten er diverse zoete hapjes en taartjes bij. Bij de glutenvrije high tea vind je een diversiteit aan onze huisgemaakte taartjes en zoetigheden, en glutenvrije stokbroodhapjes met diverse belegsoorten uit ons assortiment. Heeft dit uiteraard wel even duidelijk aan bij de reservering. 

Bestel de HighTea.nl Broodje Bewust cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.8/10
  Willemien
  21-11-2019
  Wat een leuke high tea! Het was heel erg gezellig met mijn vriendin: goede service, hele lekkere hapjes en een goede sfeer.
  Datum van mijn bezoek: 12 november 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  9