Ik wil reserveren

High Tea Lokaal Op Hatsum

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €32,50 p.p.

Een High Tea bestaat traditioneel uit kleine sandwiches, scones met jam en clotted cream. Natuurlijk in gezelschap van meerdere zoetigheden zoals taartjes en cakes. Een parade aan hartige hapjes maken de High Tea compleet. De gerechten worden vanaf een etagère geserveerd, zodat de smaken rustig worden opgebouwd.  Zoals je van ons gewend bent worden alle gerechtjes huisgemaakt met verse, lokale ingrediënten.

 • Ontvangst met heerlijk glazen kopje huisgemaakte soep
 • Quiche
 • Kleine sandwich gerookte zalm
 • Wrap rolletje met krabsalade
 • Bladerdeegstengel met pesto en kaas
 • Warme scones met cotted Cream
 • Meerdere verschillende soorten zoete kleine gebakjes

Tijdens de 'Hatsumer' High Tea serveren ze bijpassende theesoorten. Vanzelfsprekend wordt de thee in passend porselein geserveerd.

In het weekend (zater- en zondag) wordt de ‘Hatsumer’ High Tea vanaf 13:30 uur geserveerd. Reserveren is noodzakelijk. Wil je met meer dan 7 gasten komen? Dan is de High Tea elke dag mogelijk, neem hiervoor contact op.

Algemene info

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Dat is Restaurant Lokaal Op Hatsum. Ze staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar zij jou keer op keer weten te verrassen. 

Een hele middag genieten van de lekkerste zoete en hartige hapjes. Met daarbij een grote pot thee. Leuk om met een groep vriendinnen, familie, vrienden te doen. Of met je grote liefde. Voor een high tea hoef je echt niet een speciale reden te hebben. De koks zorgen ervoor dat er een bonte verzameling van huisgemaakte voor jou klaar staat. 

In Lokaal op Hatsum serveert men de high tea vorstelijk! High Tea zoals High Tea bedoelt is. Wist je dat Anna de 7e Duchess van Bedford haar vriendinnen al in de 18e eeuw ontving voor een gezellig kopje thee met overheerlijke gerechtjes erbij.

De High Tea is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bekend om haar uitgebreide aanbod en een menu dat ieder seizoen wisselt. Hierdoor is de 'Hatsumer' High Tea keer op keer een aangename verrassing. Met precies de juiste balans tussen zoet en hartig worden verschillende culinaire hoogtepunten gepresenteerd en samen met de beste theesoorten geserveerd.

Bij binnenkomst heten ze je van harte welkom. De tafel zal netjes gedekt klaar staan. In principe serveren zij de High Tea in het restaurant gedeelte van Lokaal Op Hatsum. Ben je liever privé dan ontvangen ze jullie in de 'Herenkamer'. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in de tuin.

Aankomen bij Lokaal Op Hatsum kan gemakkelijk met de auto. Vanuit zowel Harlingen, Franeker & Leeuwarden ben je binnen 10 autominuten op gratis parkeergelegenheid. Kom je liever met de trein, deze stopt elk half uur op het 'eigen' treinstation. Tot slot is Lokaal Op Hatsum zeker een fietstocht waard!

Bestel de HighTea.nl Lokaal Op Hatsum cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Janine
  21-11-2019
  Zeer goede high tea! Een hele indrukwekkende locatie met goede service en heerlijke hapjes.
  Datum van mijn bezoek: 9 november 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8