Ik wil reserveren

High Tea Eva's Keukentuin

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea Thee & Taartjes – €16,25 p.p.

 • Een combinatie van alle drie de taartjes/cakejes die Eva het weekend heeft gemaakt
 • Onbeperkt thee in een mooie theepot

High Tea Thee & Taartjes plus – €25,50 p.p.

 • Een combinatie van alle drie de taartjes/cakejes die Eva het weekend heeft gemaakt
 • Onbeperkt thee in een mooie theepot
 • 2 verschillende hartige hapjes/gerechtjes 
 • (non- alcoholisch) drankje naar keuze

Algemene info

Thee & taartjes arrangementen worden in gangen geserveerd en het wordt dus niet in een keer tafel gezet. Omdat Eva iedere week iets anders maakt is het een verassing waar Thee & Taartjes uit bestaat.. 

Bovenstaande arrangementen kunnen al vanaf 2 personen gereserveerd worden in het weekend. Voor grotere groepen is dit ook mogelijk op andere dagen van de week en zeker een leuke manier om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren!

Het is "in" om biologisch te eten, eerlijk voedsel wint terrein en vegetariërs zijn allang geen geiten-wollen-sokken types meer. Graag eten we wat in het seizoen- en bij ons om de hoek groeit. Eva gelooft in eerlijke en verse producten. Geen pakjes en potjes, maar de echte ingrediënten en dat proef je!

Eva kookt ook met liefde en passie en maakt alles zelf.  Zij kookt zo veel als mogelijk met seizoensproducten en dit levert bijzondere en lekkere creaties op. Bij Eva is niets standaard en alles verrassend! 

Eva zoekt naar goede en kwalitatieve ingrediënten. Hiermee wil zij haar gasten ook bewust maken van het gebruik van verse en eerlijke producten en vooral het verschil in smaak laten ervaren. Want waarom smaakt het gerecht in bijvoorbeeld Italië 100% lekkerder dan als je het in Nederland maakt? Omdat de Italianen veel waarde hechten aan goede producten, tijd besteden aan het vinden ervan en met liefde koken.

Eva's Keukentuin is ingericht met tweedehands, brocante en antieke spulletjes. Ook haar servies, kopjes en bestek zijn uit (over- over) grootmoeders tijd en geen stoel is hetzelfde. Dit zorgt voor een authentieke en ontspannen sfeer.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  3-04-2022
  Leuke locatie. Vriendelijke mensen en goed eten. Ook leuk om iets van een verjaardag te vieren lijkt me.
  Datum van mijn bezoek: 2 april 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 8.0/10
  Dagmar
  19-02-2019
  Heerlijk genoten hier. Prima verzorgde high tea.
  Datum van mijn bezoek: 13 februari 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8