Ik wil reserveren

High Tea Grand Café 0320

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – € 27,50 p.p.

  • Hartige hapjes
  • Zoete hapjes
  • Thee

  Wil jij liever een vegan high tea? Geef dit dan duidelijk aan bij de reservering. 

  Algemene info

  Grand Café 0320 is een gezellig nieuw café met een sportthema in het hartje centrum van Lelystad. Het is een leuke ontmoetingsplek voor reizigers, passanten, inwoners en toeristen. Kom gezellig naar de Promesse en maak kennis met de gastvrijheid en de sfeer. Of je nu alleen even een snel een kopje koffie wilt drinken, met een aantal vriend(inn)en een heerlijke lunch of uitgebreid genieten van een high tea; het team van 0320 in Lelystad staat graag voor je klaar!

  De enthousiaste keukenbrigade werkt met mooie lokale en verse producten. Van taartjes tot aan sandwiches en nog veel meer lekkere high tea hapjes die met het seizoen meewisselen. Het is ook mogelijk om van de Vegan High Tea te genieten. Net zo lekker, maar dan helemaal Vegan. 

  Bestel de HighTea.nl Grand Café 0320 cadeaubon om iemand mee te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar