High Tea Teazone&More

  Let op: deze locatie is tijdelijk gesloten

  High Tea menu

  High Tea – € 19,50 p.p.

  • Hartige hapjes waaronder sandwiches en een quiche
  • Scones met lemoncurd, jam en een cream
  • Selectie van de lekkerste huisgemaakte taartjes

  Alles is huisgemaakt en er worden verschillende soorten thee bij geserveerd. 

  Algemene info

  Teazone&More heet niet voor niets Teazone, het draait bij ons om thee. Thee om te drinken, mee te nemen, te proeven, te combineren maar bovenal te ervaren! Twistea; onze allernieuwste Nederlandse samenwerking! Een unieke manier van theebeleving. Nieuwe trendy smaken zoals een groene Gin Tonic of Champagn all day thee maar tegelijkertijd ook de herkenbare herinneringen van vroeger met een zwarte Cookie dough of een rooibos Blueberry yoghurt thee. Daarnaast serveren wij thee van de merken Theodor en Kusmi, twee relatief jonge theehuizen met ieder een eigen uitgesproken stijl.

  Naast onze thee kunt u bij ons terecht voor verschillende mooie thee accessoires of een mooi item voor uw interieur. Wij verkopen accessoires van onder andere; &k Amsterdam, Otentic Design, Seletti, Cedille Design, Pols Potten, Bredemeijer, Creative Lab Amsterdam en House Doctor.

  Alles even laten bezinken? Neem dan rustig plaats in onze huiskamer met een kop thee en een stukje huisgemaakt gebak of neem de tijd met een heerlijke High Tea! 

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Barbara
   28-08-2020
   Leuke sfeervolle locatie voor high tea voor een prima prijs, vriendelijk personeel en gezellige middag gehad.
   Datum van mijn bezoek: 23 augustus 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   9