Cadeaubon voor een High Tea bij Fletcher Parkhotel Val Monte

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Fletcher Parkhotel Val Monte kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Fletcher Parkhotel Val Monte is gelegen aan Oude Holleweg 5 in Berg en Dal. Het personeel van Fletcher Parkhotel Val Monte zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Nijmegen