Ik wil reserveren

High Tea LOOXS Bar & Kitchen

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €24,50 p.p.

 • Onbeperkt thee (munt) of diverse soorten koffie
 • Hartig taartje
 • Diverse zoetigheden
 • Diverse belegde sandwiches
 • Scones
 • Pizza puntje

High Tea Prosecco – €27,50 p.p.

 • Het zelfde menu als de High Tea
 • Glas Prosecco vooraf.

Algemene info

LOOXS bar & kitchen staat voor mooie wijnen, spannende cocktails en shared dining gemaakt door de ‘Show Cookers’ vanuit de houtskooloven waaruit zij werken met pure gerechten zonder gedoe. Van lunch tot diner – van koffie tot borrelen – van vergadering tot bruiloft – of het nu aan de bar, op het terras of in The Boardroom is, bij LOOXS geniet je van een gezellige tijd met je vrienden, familie of collega’s. Speciale aandacht krijg je bij hen aan de Chef’s table.

Met uitzicht op de haven van Oud-Beijerland geniet je samen van shared dining, sea food en grill gerechten in combinatie met ons uitgebreide wijnassortiment, waarvan er hier veel exclusief geschonken worden. Ook voor een heerlijke High Tea ben je welkom. In de cocktailbar shaken de ervaren barmannen de meest exotische cocktails voor je. Maar ook voor de perfecte cappuccino, espresso en speciaal bieren ben je aan het juiste adres.

Bestel de HighTea.nl LOOXS cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 6.5/10
  Anoniem
  13-03-2023
  Locatie was top, vriendelijke bediening, maar high tea was niet helemaal wat we hadden verwacht. Er werd ons later verteld dat de kok niet was ivm ziekteverlof, en hebben geprobeerd de ingrediënten van de high tea zo veel en goed mogelijk in te vullen. Scones ontbraken ,hartige taart en pizza puntjes. Ze hadden hier wel kaneelbroodjes en gefrituurde garnalen voor in de plaats. Diverse sandwiches was minimaal. Met 8 personen was het kiezen of delen. Diverse Thee en koffie werd wel geschonken zoals aangegeven.
  Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
  Eten & drinken
  5
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  7
  Service
  9
 • 9.5/10
  Anoniem
  11-07-2022
  Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten op een mooi plekje aan de haven.
  Datum van mijn bezoek: 9 juli 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  9
  Service
  10
 • 6.0/10
  Anoniem
  29-03-2022
  Door het weer konden we helaas niet buiten zitten, waardoor we binnen in een vrijwel lege zaak zaten. Gezien de prijs, had ik wat meer bijzondere dingen verwacht. De thee zat in simpele theezakjes en ik miste de scones.
  Datum van mijn bezoek: 16 maart 2022
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  4
  Sfeer
  6
  Service
  8
 • 9.0/10
  Anoniem
  2-09-2020
  Heel aardige bediening, voldoende te eten. Niet een echte high tea, veel koekjes van de bakker, door de midden gesneden saucijzenbroodje en kaasbroodje, door de midden gesneden donut. Maar het brood met carpaccio van topkwaliteit en de zalm ook. Koffie en thee ook lekker. Leuke ambiance aan de haven.
  Datum van mijn bezoek: 1 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Anoniem
  23-03-2020
  Heaven on earth! Echt zo lekker! Super leuke middag gehad samen met mijn vriendin.
  Datum van mijn bezoek: 18 januari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  8