High Tea Ouddorp

Ouddorp is een dorp en badplaats in Zuid-Holland. Je vind het dorp aan op de kop van het eiland  Goeree-Overflakkee. Ouddorp is een gezellig dorp en een populaire vakantiebestemming. Mede dankzij de toerisme zijn er veel leuke winkels en restaurants te vinden.  Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Ouddorp.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Ouddorp? Bekijk dan ook Renesse.

Ouddorp

Leuke locaties in Ouddorp:

Filtering

Meer over High Tea in Ouddorp

Heb jij zin om even lekker er tussenuit te gaan? Op een plek waar je kunt uitwaaien en opladen? Dan is Ouddorp wat voor jou! Deze heerlijke badplaats heeft alles: de rust van de natuur en het strand in combinatie met de gezelligheid van de toerisme. In Ouddorp geniet je van een lekker drankje op het terras met uitzicht over de zee, bezoek je de leukste lokale winkeltjes en neem je een lekkere duik in de zee.

Maak een stadswandeling door het dorpje van Ouddorp of bezoek Goedereede. Hier vind je mooie oude panden en leuke winkeltjes. Heb jij behoefte aan een break of wil jij jouw dag leuk afsluiten? Reserveer dan een High Tea bij een van de leuke locaties in Ouddorp.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Ouddorp en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.