Cadeaubon voor een High Tea bij Juffrouw van Zanten Kralingen

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Juffrouw van Zanten Kralingen in Rotterdam echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Juffrouw van Zanten Kralingen kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Juffrouw van Zanten Kralingen in Rotterdam verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Juffrouw van Zanten Kralingen is gelegen aan Lusthofstraat 27A in Rotterdam. Het personeel van Juffrouw van Zanten Kralingen zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Rotterdam