High Tea Westerkaatje Noord

  High Tea menu

  Afternoon Tea – €19,50 p.p.

  • Huisgemaakte zoetigheden 
  • Huisgemaakte hartige hapjes, zowel warm als koud
  • Brood met diverse smeersels zoals bijv. korianderpesto, truffelpecorino, muhammara. 
  • Onbeperkt thee

  Algemene info

  Westerkaatje is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar begrip in Rotterdam. In onze Trattoria zorgen wij ervoor dat je een heerlijke middag of avond kunt beleven. Bourgondisch gedekte tafels, mooie wijnen en bordjes met heerlijkheden die van de ene kant van de tafel naar de andere worden doorgegeven: dat is de mediterrane eetcultuur waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Shared dining is een manier van eten waar wij 25 jaar geleden mee zijn gestart in de vorm van buffetten, heerlijke hapjes en lange tafels. 

  Onze Trattoria is uiterst geschikt voor grote groepen. We hebben mooie lange tafels die met fleurige bloemen en crisp linnen tafelkleden aangekleed kunnen worden, waarna ons personeel ze vol verse heerlijkheden zal zetten. 

  En niet te vergeten! Vele van onze lekkernijen zijn mee te nemen naar huis want Westerkaatje is niet alleen een restaurant, maar ook een traiteur. Onze uitgebreide kaart To Go gaat altijd mee met het seizoen en staat vol met gerechten en hapjes voor ieder moment van de dag. Ook wordt het aanbod wekelijks aangevuld met drie extra piatto del giorno, dus variatie ten overvloede. 

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen