Ik wil reserveren

High Tea De Beurs

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea  – € 22,50 p.p.

 • Onbeperkt thee
 • Kopje soep
 • Hartige sandwiches
 • Scones
 • Zoetigheden, zoals gebak en spekkoek

Algemene info

Bij de Beurs Schiedam kunt u genieten van het uitzicht over de Lange Haven onder het genot van een kopje koffie uit eigen branderij. Koffiebranderij Schiedams Gebrand is de eigen branderij. De koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, namelijk langzaam en op lage temperatuur. De bonen worden in kleine hoeveelheden gebrand, waardoor versheid wordt gegarandeerd. Door de gebrande koffie snel te verpakken na het ontgassingsproces, gaat niks van de aroma verloren. Het hele brandingsproces van de bonen kun je beleven tijdens een rondleiding in de branderij. Met natuurlijk na afloop een overheerlijk kopje koffie. 

Bij de Beurs Schiedam serveert de hele dag de lekkerste gerechten. Je kunt terecht voor ontbijt, salades, brood gerechten, soep en warme gerechten, zoals de eigen Beurs Burger. Het gastvrije restaurant heeft voor kinderen een speciaal menu. Zo is er voor iedereen iets te vinden op de kaart. 

Bestel de HighTea.nl Beurs cadeaubon om iemand mee te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.0/10
  Gerda Ekkel
  5-12-2022
  Was ontzettend gezellig!! We zaten naast de kerstboom, mijn kleindochter en ik vanwege haar 16 jarige verjaardag met mooi uitzicht op de Korenbeurs en de brug. De hightea was goed met heerlijke soep als afsluiter. Een echte aanrader en we komen vast een keer terug!!
  Datum van mijn bezoek: 3 december 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 9.5/10
  Anoniem
  22-05-2022
  Via Hightea.nl gereserveerd. Deze reservering was niet doorgegeven aan het restaurant. Maar in overleg gekozen voor een heerlijke lunch. Zulke heerlijke gerechten en ook op een etagere. Ook hele leuke en vriendelijke bediening. Volgende x even rechtsreeks met het restaurant bellen voor een hight tea. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
  Datum van mijn bezoek: 21 mei 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Anoniem
  23-03-2020
  Leuke en mega lekkere high tea gehad! We hebben genoten. Gezellig op het terras
  Datum van mijn bezoek: 28 augustus 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8