High Tea De Beurs

  High Tea menu

  High Tea  – € 20,50 p.p.

  • Onbeperkt thee
  • Kopje soep
  • Hartige sandwiches
  • Scones
  • Zoetigheden, zoals gebak en spekkoek

  Algemene info

  Bij de Beurs Schiedam kunt u genieten van het uitzicht over de Lange Haven onder het genot van een kopje koffie uit eigen branderij. Koffiebranderij Schiedams Gebrand is de eigen branderij. De koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, namelijk langzaam en op lage temperatuur. De bonen worden in kleine hoeveelheden gebrand, waardoor versheid wordt gegarandeerd. Door de gebrande koffie snel te verpakken na het ontgassingsproces, gaat niks van de aroma verloren. Het hele brandingsproces van de bonen kun je beleven tijdens een rondleiding in de branderij. Met natuurlijk na afloop een overheerlijk kopje koffie. 

  Bij de Beurs Schiedam serveert de hele dag de lekkerste gerechten. Je kunt terecht voor ontbijt, salades, brood gerechten, soep en warme gerechten, zoals de eigen Beurs Burger. Het gastvrije restaurant heeft voor kinderen een speciaal menu. Zo is er voor iedereen iets te vinden op de kaart. 

  Bestel de HighTea.nl Beurs cadeaubon om iemand mee te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.0/10
   Anoniem
   23-03-2020
   Leuke en mega lekkere high tea gehad! We hebben genoten. Gezellig op het terras
   Datum van mijn bezoek: 28 augustus 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8