Ik wil reserveren

High Tea Het Posthuijs

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €21,50 p.p.

Verschillende lekkere zoete en hartige hapjes geserveerd op een etagère met verschillende thee van Fleur de café met ieder zijn eigen unieke smaak.

Algemene info

Op een bijzondere plek in de Molenlanden vind je Het Posthuijs. Op deze locatie is het altijd gastvrij. Het is gelegen aan de dijk van Groot-Ammers. Door de prachtige ligging geniet je optimaal van je heerlijke High Tea. Combineer het met een solextour, kanovaren of mooie wandeltocht door de polderlandschap. Met de High Tea geniet je van heerlijke zoete en hartige hapjes en natuurlijk heerlijke theesmaken. Er hangt een ongedwongen dorpse sfeer waar je helemaal tot rust komt. Ga samen met vrienden of familie genieten van al het lekkers dat Het Posthuijs te bieden heeft. 

Bestel de HighTea.nl Het Posthuijs cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Jopie Sterrenburg
  17-09-2022
  We hebben genoten van de heerlijke High Tea. Alles zag er goed en verzorgd uit. Zeker de gastheer was vriendelijk en attent. Volg keer komen we zeker weer terug. Vr dank, Jopie en Anneke.❤️
  Datum van mijn bezoek: 16 september 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9