High Tea Villa De Vier Jaargetijden

  High Tea menu

  High Tea – €19,50 p.p.

  • Verse theesoorten van Simon Lévelt met citroen, honing en verse munt,
  • Koffie en ijswater
  • Kopje soep en warm gerecht, bereid met ingrediënten uit de streek
  • Etagère met hartige sandwiches en huisgemaakte zoete lekkernijen

  Algemene info

  Villa de Vier Jaargetijden is een locatie met een historie die terugvoert naar het einde van de 18e eeuw, wanneer in Frankrijk de revolutie uitbreekt. Pierre Philippe Pollet, een Franse koningsgezinde stoffenhandelaar, vlucht uit angst voor de revolutionairen naar Nederland. Zodra de rook van de revolutie is opgetrokken, keert de familie terug naar Frankrijk, met uitzondering van een zoon: Guillaume Pollet. Deze zoon zet het geslacht Pollet voort in Brabant en bouwt in Tilburg een fabriek: Pollet en Zonen.  

  Villa de Vier Jaargetijden in het centrum van Tilburg is een prominente locatie met alle mogelijkheden voor feesten, borrelen, gala’s en culinair genieten. De royale villa beschikt bijvoorbeeld over een gezellige StadsBrasserie. Ook vindt u er diverse mooie ruimten, die van alle gemakken zijn voorzien.                                      

  Een High Tea past perfect bij de romantische en klassieke sfeer die u in de StadsBrasserie vindt. Geniet van een zorgvuldig samengestelde High Tea met de beste theesoorten. Villa de Vier Jaargetijden selecteert in samenwerking met Simon Lévelt in Tilburg de theesoorten die bij het seizoen passen. Geniet van 200 jaar expertise in thee en de passie van de keukenbrigade van de StadsBrasserie.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  • 8.3/10
   Gabi
   10-02-2019
   Mooie villa. Een groen hart in het midden van het centrum in Tilburg. Dat dit ooit een van de woonhuizen is geweest van de familie Pollet. Zo willen we allemaal wel wonen. High Tea was prima in orde. Vriendelijk en handig personeel.
   Datum van mijn bezoek: 7 februari 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   9
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen