Ik wil reserveren

High Tea Teds Bistro Maarssen

 • Op locatie

LET OP: Teds vraagt een aanbetaling van € 5,- p.p. voor de High Tea. Voor het betalen van de aanbetaling ontvang je een mail (van Formitable), graag binnen 12 uur na het maken van de reservering overmaken. De reservering zal anders worden geannuleerd.

High Tea menu

The Original Afternoon Tea – € 27,50 p.p. 

For preggers, youngsters under 18, designated drivers and of course for those who choose not to do daytime drinking. We'll be serving you a tea pot filled w. hot water and a variety of tea's to choose from. We offer free refill of hot water in the tea pot during the reservation time of 1,5h.

 • Theepot met verse thee en verschillende theezakjes naar keuze
 • Waffle fries met parmezaanse kaas en truffelmayo
 • Donut Fried Chicken
 • OG French toast
 • BEC Sandwich (Bacon, Egg & Cheese)
 • Frambozen Cheesecake
 • Chocoladetaart
 • Lemon meringue taart

De Afternoon Tea kan ook vega of vegan! Geef dit wel aan bij de reservering. De verschillende soorten Afternoon T (the original, vega of vegan Afternoon T) zijn per twee personen te bestellen, we willen namelijk geen voedsel verspillen. Reserveren in oneven aantallen is natuurlijk geen enkel probleem!

Algemene info

Het All day Cafe met de allure van Parijs en de friendlyness, cozy en casual nature van een neighborhood eatery. In het centrum van Maarssen, langs de prachtige oevers van de Vecht, straalt Teds Bistro in een imposant pand van maar liefst 1000m2. Deze locatie belichaamt niet alleen elegantie, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden om jouw evenement, bijeenkomst of samenzijn naar nieuwe hoogten te tillen. Met vier vergaderzalen, een ruime feestzaal en exclusieve opties voor private dining, hebben ze bij Teds Bistro Maarssen de capaciteit om gezelschappen van 10 tot 100 personen te ontvangen.

Misschien ben je bekend met Teds: het concept van All Day Brunch. In 2023 is Teds gestart met een nieuw concept: Teds Bistro. De eerste vestiging van Teds Bistro is te vinden in Maarssen.

Een fijne lichte ruimte waar je gaat zitten voor een early morning espresso & een Teds style ontbijt na dat je de kids op school hebt gedropt. Een eindeloze lunch met je beste (buur)vriendin, een uitgebreide tête a tête met je lover tijdens diner of een late night digestif met de mannen.

Teds Bistro Maarssen is gelegen in het centrum van Maarssen. Je kan gratis parkeren op loopafstand van de locatie. Met mooi weer is het mogelijk om uit te wijken naar het fijne terras.

Bestel de HighTea.nl Teds Bistro Maarssen cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Jaimie
  20-10-2023
  Hele mooie locatie. Wij hebben genoten van de High Tea met heerlijke hapjes. Vriendelijk personeel.
  Datum van mijn bezoek: 18 oktober 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  9