High Tea Workshop Woerden

  • Workshop

High Tea menu

High Tea workshop – €40,00 p.p.

  • Zelf hartige en zoete gerechten/hapjes maken
  • Recepten
  • Aperitiefje
  • Koffie en thee

Algemene info

Samen genieten van een high tea is altijd een feestje. Leuk, lekker en reuze gezellig! Bij deze workshop ga je samen aan de slag om een high tea voor te bereiden. Je leert hoe je typische high tea gerechten en hapjes kunt maken zoals een scone met clotted cream en jam of een komkommer sandwich. Leuk, leerzaam en super lekker om op te eten!

Workshop Factory is van twee vriendinnen, Annemieke Nijburg en Maria Luigia d’Angelo. Beiden wonen in Woerden met hun gezinnen maar daar ligt niet hun oorsprong. Annemieke is geboren en getogen in Wageningen en Maria Luigia komt uit Italië. Het is die achtergrond die van invloed is geweest op het totstandkomen van de Workshop Factory. Beiden weten hoe moeilijk het kan zijn om een nieuw avontuur aan te gaan in een nieuwe omgeving met soms een onzekere toekomst.

Beiden hebben echter ook ervaren hoe fijn het kan zijn als ze daarbij juist een steuntje in de rug krijgen van derden. Die ondersteuning willen zij nu ook graag geven aan anderen die een talent hebben en willen groeien. Aan diegenen die hun talent graag willen delen maar daar geen geschikte ruimte voor hebben. Kortom aan diegenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om zich volledig te kunnen ontplooien!

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.

Geen reviews beschikbaar