High Tea Brownies & DownieS

 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €21,50 p.p.

Onze High Tea bestaat uit verschillende rondes. Iedere ronde word je verrast met zoete en hartige lekkernijen. Allemaal huisgemaakt, zoals je van ons gewend bent. Waarbij iedere vestiging een persoonlijke en lokale twist geeft aan de High Tea. Tijdens de High Tea voorzien wij je onbeperkt van een heerlijke kop thee. Je krijgt onder andere:

 • Amuse
 • Soep
 • Diverse belegde broodjes
 • Kroket
 • Een plank met diverse zoetigheden van onze menukaart

Algemene info

Brownies&downieS Zwolle is een lunchcafé met ambachtelijke lunchgerechten met een glimlach geserveerd door jongens en meiden met een verstandelijke beperking. Het pand gevestigd aan het einde van de Diezerstraat heeft een sfeervolle inrichting waar jw terecht kunt voor lekkere koffie met huisgemaakte gebakjes, heerlijke ambachtelijke lunchgerechten of een drankje met een hapje. Ook ben je bij Brownies&downieS Zwolle aan het juiste adres voor compleet verzorgde arrangementen of catering op locatie.

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee wij onze heerlijke lunchgerechten bereiden, beschouwen wij als puur. We werken namelijk met verse en ambachtelijke producten. De combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Puur genieten dus. Ons motto is daarom niet voor niets: "Puur is perfect".

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Tieneke Joosten
  5-09-2020
  Leuke locatie in het centrum van Zwolle, had nog niet eerder een High Tea hier gedaan maar is prima bevallen. Personeel is top!
  Datum van mijn bezoek: 30 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10