Ook op HighTea.nl?

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste High Tea platform van Nederland. Met locaties in alle grote steden, kunnen liefhebbers eenvoudig een High Tea in de buurt vinden. Wil je dat jouw restaurant of lunchroom ook onderdeel van deze selectie wordt? Dan heten wij je graag welkom!

Bij ons kun je namelijk vertrouwen op een flexibele samenwerking tussen ons en jouw locatie. Wij werken namelijk niet met abonnementen en je houdt de complete regie over de vermelding op onze website.

Via ons platform worden unieke locaties uitgelicht waarbij direct een reserveringsaanvraag gemaakt kan worden. Jij bevestigt zelf de aanvraag waardoor je de controle blijft houden over de eigen reserveringen. Wij vragen alleen een vergoeding over de gemaakte reserveringen, hierdoor loop je geen enkel risico!

Alle voordelen op een rij:

✓ Gratis promotie en zichtbaarheid op HighTea.nl en Social Media
✓ Gratis aanmelden, geen vaste maandelijkse kosten en zelf de regie over vermelding
✓ Wij leveren de aanvragen direct aan en deze dienen door jou bevestigd te worden
✓ Mogelijkheid om gratis mee te doen met onze HighTea.nl cadeaubon
✓ Slechts 10% commissie over gemaakte én genuttigde reserveringen, verder niets (no cure no pay!)

Meer zichtbaarheid, meer reserveringen

We investeren in onze zichtbaarheid en creëren een gebruiksvriendelijk platform om een geschikte locatie te kunnen vinden. Hiervoor zetten we ook landelijke en regionale marketing activiteiten in. En hier kunt u van profiteren.

Behalve dat wij de zichtbaarheid van aangesloten High Tea locaties verhogen, zorgen wij er ook voor dat potentiële klanten gemakkelijk een reservering bij jouw locatie kunnen aanvragen. Dit doen wij door gebruik te maken van ons overzichtelijke reserveringssysteem.

Ook enthousiast geworden? Stuur ons vandaag nog vrijblijvend een berichtje!

Restaurant aanmelden? Neem contact met ons op

Wil je als bedrijf meer weten over de werkwijze en vermelding op HighTea.nl, HighWine.nl, HighBeer.nl of interesse in een andere samenwerking? Neem contact met ons op!

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!