Jouw locatie ook op HighTea.nl?

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste platform voor High Tea in Nederland. Met vestigingen in alle grote steden kunnen liefhebbers moeiteloos een High Tea in de buurt ontdekken. Wil je dat jouw restaurant of lunchroom ook deel uitmaakt van deze selectie? Dan heten we je van harte welkom!

Op ons platform worden unieke locaties in de schijnwerpers gezet, waarbij bezoekers direct een reserveringsaanvraag kunnen doen. Jij bevestigt zelf de aanvraag, waardoor je de regie over je eigen reserveringen behoudt. Bied dagen/tijden aan voor de High Tea waarop jij meer reserveringen kunt gebruiken, om zo jouw bezettingsgraad te optimaliseren. Wij vragen slechts een vergoeding voor de gemaakte reserveringen, zodat je geen enkel risico loopt!

Alle voordelen op een rij:

✓ Kosteloze promotie en zichtbaarheid op HighTea.nl en social media
✓ Gratis aanmelden, geen vaste maandelijkse kosten
✓ Aanvragen worden direct door ons geleverd, jij bevestigt ze zelf
✓ Mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onze HighTea.nl cadeaubon
✓ Slechts 10% commissie over gemaakte én genuttigde reserveringen, verder niets (no cure no pay!)

Meer zichtbaarheid, meer reserveringen

Naast het verhogen van de zichtbaarheid van aangesloten High Tea locaties, zorgen we ervoor dat potentiële klanten eenvoudig een reservering bij jouw locatie kunnen aanvragen. Dit doen we met behulp van ons overzichtelijke reserveringssysteem.

Gasten reserveren voor het gehele tarief, we werken niet met kortingsacties. Op die manier trek je gasten aan die niet op basis van korting zijn binnengekomen. Dit zijn gasten die bij tevredenheid vaker terugkomen, ook voor andere arrangementen.

Ontvang meer reserveringen op dagen en tijden naar wens, om zo jouw restaurant optimaal te vullen. Liever reserveringen ontvangen op basis van live beschikbaarheid? Maak dan gebruik van onze reserveringskoppeling met Guestplan, Leisureking, Zenchef en meer.

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur ons vandaag nog vrijblijvend een berichtje!

Restaurant aanmelden? Neem contact met ons op

Wil je als bedrijf meer weten over de werkwijze en vermelding op HighTea.nl, HighWine.nl, HighBeer.nl of interesse in een andere samenwerking? Neem contact met ons op!

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.