Ook op HighTea.nl?

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste High Tea platform van Nederland. Met High Tea locaties in alle grote steden, kunnen liefhebbers eenvoudig een High Tea in de buurt vinden. Wilt u dat uw High Tea locatie ook onderdeel van deze selectie wordt? Dan heten wij u graag welkom!

Bij ons kunt u namelijk vertrouwen op een flexibele samenwerking tussen ons en uw High tea locatie. Wij werken namelijk niet met abonnementen en u houdt de complete regie over uw vermelding op onze website.

Via ons platform worden unieke locaties uitgelicht waarbij direct een reserveringsaanvraag gemaakt kan worden. U bevestigt zelf de aanvraag waardoor u de controle blijft houden over uw eigen reserveringen. Wij vragen alleen een vergoeding over daadwerkelijke gemaakte én genuttigde reserveringen, hierdoor loopt u geen enkel risico! NO CURE NO PAY!

Alle voordelen op een rij:
✓ Zelf de regie over uw vermelding, eenmalige aanmeldkosten van slechts €89,- excl. BTW *
✓ Geen vaste maandelijkse kosten
✓ Wij leveren de aanvragen direct aan en deze dienen door u bevestigd te worden
✓ Slechts 10% commissie over gemaakte én genuttigde reserveringen, verder niets

* actie: nu tot 30 juni 2019 geen aanmeldkosten!

Meer zichtbaarheid, meer reserveringen

Wij zijn het landelijke platform voor High Tea in Nederland. Dit doen wij door te investeren in onze zichtbaarheid, mede door het creëren van een gebruiksvriendelijk platform om in heel Nederland een High Tea te kunnen reserveren in combinatie met onze landelijke en regionale marketing activiteiten. En hier kunt u van profiteren.

Behalve dat wij de zichtbaarheid van aangesloten High Tea locaties verhogen, zorgen wij er ook voor dat potentiële klanten sneller een reservering bij uw locatie kunnen plaatsen. Dit doen wij door gebruik te maken van ons duidelijke en overzichtelijke reserveringssysteem.

Ook enthousiast geworden? Meldt u zich vandaag nog vrijblijvend aan!

DIRECT AANMELDEN

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen