High Tea in Boskoop

Boskoop is een gezellig plaatsje in Zuid-Holland, gelegen aan de Gouwe tussen Alpen aan den Rijn en Waddinxveen. Boskoop is erg groen en staat ook bekend om de boomkwekerijen. Zoek een leuk restaurantje buitenaf of ga naar het centrum van Boskoop voor een heerlijke High Tea.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Bodegraven? Bekijk dan ook Gouda, Bodegraven en Zoetermeer.

Boskoop

Leuke locaties in Boskoop:

Filtering

Meer over High Tea in Boskoop

Ga je een dagje naar Boskoop? Dan kan een mooie wandeling niet ontbreken. Loop langs de Gouwe of doe een populaire wandeling zoals het rondje Gouwebos, het Bentwoud rondje met leuke paadjes en bruggetjes of loop door het centrum. Hier vind je de monumentale hefbrug, waar de winkels op loopafstand liggen. Er is een gezellig overdekt winkelcentrum, maar je kunt ook door de winkelstraat lopen.

Boskoop staat bekend om de kwekerijen en zo kun je ook terecht bij Plantentuin Esveld. Dit is een groot tuincentrum dat zeker een bezoekje waard is. Je koopt rechtstreeks van eigen kweker en het aanbod is enorm. Bijkomen van al dat shoppen? Neem dan plaats bij Yume voor een heerlijke High Tea!

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee. Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Boskoop en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.