High Tea Oud-Beijerland

Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Oud-Beijerland. Dit doen we niet alleen. We maken onze keuzes gebaseerd op de reacties van onze fans en onze eigen ervaringen. De volgende locaties hebben we voor je uitgekozen waar jij heerlijk, samen met vriend(inn)en, een middag kunt doorbrengen. Ben je benieuwd naar meer locaties in de omgeving van Oud-Beijerland? Bekijk dan ook eens Rotterdam, Schiedam of Maassluis.

Oud-Beijerland

Leuke locaties in Oud-Beijerland

Filtering

Meer over High Tea in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een plaats in de Hoeksche Waard. Deze gezellige plaats ligt dichtbij Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland.  Oud-Beijerland heeft een stads karakter door het gezellige centrum, maar kent de knusheid en authenticiteit van een dorp. Schrik niet als je begroet wordt door een onbekende op straat, zo dorps kan het nog zijn.

In het centrum vind je zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes. Je kunt hier dus leuk winkelen, maar er is ook een groot aanbod aan restaurantjes en cafés. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste high tea locaties in Oud-Beijerland!

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

In het centrum van Oud-Beijerland is vaak iets te beleven! Je kunt hier rustig rondslenteren of je kunt deelnemen aan evenementen. Zo wordt er veel georganiseerd zoals:  de Spuidagen, Kunst- en Boekenmarkt, Roparun doorkomst, Foodrtruck event, Kerstmarkt en meer. Ook op zaterdagen is er vaak wat te doen zoals kinderentertainment of muziekoptredens. Bekijk wanneer er iets leuks te beleven is, en boek meteen je high tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden