High Tea Gouda

De stad Gouda met meer dan 73.000 inwoners is te vinden in het oosten van Zuid Holland. Het middelpunt van de stad, waar ook de meeste restaurants, barretjes, kroegen en terrassen te vinden zijn, is de Markt. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het stadhuis van Gouda dat stamt uit de 15e eeuw. Wij geven je een overzicht van de leukste High Tea’s in deze stad op basis van ervaring en recensies. In Gouda kun je naast de Markt ook terecht in de tuin van het Museumcafé, in één van de steegjes rondom de Sint-Janskerk of langs de grachten van Gouda.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Gouda? Bekijk dan ook Bodegraven en Rotterdam en Den Haag.

Gouda

Leuke locaties in Gouda:

Filtering

Meer over High Tea in Gouda

Evenals andere steden is ook in Gouda de High Tea erg populair. Je ziet steeds meer lokale ondernemers die inspelen op dit fenomeen. Niet alleen de Gouwenaar zelf, want zo wordt een lokale inwoner genoemd, geniet van de High Tea, maar ook de vele toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. In Reeuwijk, een dorpje in de buurt van Gouda, zijn ook prachtige locaties voor een High Tea.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

De stroopwafel of siroopwafel staat ook wel bekend als de Goudse Wafel omdat de eerste stroopwafel aan het begin van de negentiende eeuw werd gemaakt in Gouda. De wafel wordt ook wel ‘armenkoek’ genoemd, omdat deze vroeger werd gemaakt van oude koeksnippers, deeg en stroop. Het was een erg goedkope koek. In Gouda vind je de stroopwafel ook nog wel eens terug bij de High Tea.

Neem snel een kijkje bij de verschillende High Tea locaties die High Tea Gouda voor je heeft verzameld om te zien waar jij het beste een reservering kunt maken. Reserveer snel!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden