High Tea in Gouda

De stad Gouda met meer dan 71.000 inwoners is te vinden in het oosten van Zuid Holland. Het middelpunt van de stad, waar ook de meeste restaurants, barretjes, kroegen en terrassen te vinden zijn, is de Markt. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het stadhuis van Gouda dat stamt uit de 15e eeuw. High Tea Gouda geeft je een overzicht van de leukste High Tea’s in de stad op basis van ervaring en recensies. In Gouda kun je naast de Markt ook terecht in de tuin van het Museumcafé, in één van de steegjes rondom de Sint-Janskerk of langs de grachten van Gouda.

Gouda

Leuke High Tea locaties in Gouda:

Filtering

Meer weten over Gouda

Evenals andere steden is ook in Gouda de High Tea erg populair. Je ziet steeds meer lokale ondernemers die inspelen op dit fenomeen. Niet alleen de Gouwenaar zelf, want zo wordt een lokale inwoner genoemd, geniet van de High Tea, maar ook de vele toeristen die jaarlijks de stad bezoeken.

De stroopwafel staat ook wel bekend als de Goudse Wafel omdat de eerste stroopwafel aan het begin van de negentiende eeuw werd gemaakt in Gouda. De wafel wordt ook wel ‘armenkoek’ genoemd, omdat deze vroeger werd gemaakt van oude koeksnippers, deeg en stroop. Het was een erg goedkope koek. In Gouda vind je de stroopwafel ook nog wel eens terug bij de High Tea.

Neem snel een kijkje bij de verschillende High Tea locaties die High Tea Gouda voor je heeft verzameld om te zien waar jij het beste een reservering kunt maken. Reserveer snel!

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen