High Tea workshop

Een high tea workshop is de perfecte manier om met een groep een leuke middag te beleven. Of het nu gaat om een vriendinnen dag, een vrijgezellenfeest, babyshower, bedrijfsuitje of familiedag, de high tea workshop is voor alles geschikt.

Het is weer eens wat anders dan alleen een high tea. Bij een workshop maak je de high tea eerst zelf voordat je er lekker van kunt gaan genieten. Dat betekent dus 2 keer plezier, tijdens het maken en tijdens het opeten. Vaak krijg je de recepten ook nog mee haar huis zodat je thuis ook nog eens kunt nagenieten.

Workshops door heel Nederland

We hebben door heel Nederland de leukste high tea workshop locaties voor je op een rij gezet. Mis je er één, laat het ons dan gerust weten! De workshops hebben vaak een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan. Per workshop hebben we aangegeven hoeveel personen er nodig zijn, hoe lang deze duurt en uiteraard wat de kosten zijn.

Tip voor een vrijgezellenfeest

Steeds vaker zien we dat de workshop een onderdeel is van een vrijgezellenfeest, voor vrouwen dan. De eerste mannengroep die gaat high tea’en moeten we nog ontvangen. Mocht je naast de informatie op de website toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of Facebook.