High Tea in Uitgeest

Uitgeest is een dorp en gemeente in de regio Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Op High Tea Uitgeest bieden we je een overzicht aan van de leukste High Tea’s, zodat je zelf kunt bekijken en direct online een reservering kunt maken. Ben je benieuwd geworden naar een High Tea in een stad in de buurt van Uitgeest? Bekijk dan Haarlem of Alkmaar.

Uitgeest

Leuke locaties in Uitgeest:

Filtering

Meer over High Tea in Uitgeest

Bezienswaardig in Uitgeest zijn de Nederlands-hervormde kerk met 14e-eeuwse toren en de rooms-katholieke kerk in neogotiek. Rondom het dorp bevinden zich vijf molens: De Dog, De Kat, de Dorregeestermolen, de Tweede Broekermolen en de zaagmolen De Corneliszoon, de opvolger van de De Jonge Leeuw. Deze laatste bevindt zich aan de Lagendijk op het Industrieel Erfgoedpark ‘De Hoop’. Het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden uitgebreide mogelijkheden voor waterrecreanten en natuurliefhebbers. Aan de rand van het Uitgeestermeer bij Uitgeest is een jachthaven en zeilschool gevestigd.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Uitgeestenaren hebben het beste van beide werelden: de rust van een dorp en de reuring van de stad om de hoek. Bovendien ligt het Uitgeester- en Alkmaardermeer met zijn gezellige haven om de hoek. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen en zeil- en surflessen volgen. Of huur met het gezin een mooie sloep en geniet van een ontspannen dag op het water! Liever van de glijbaan? Dan is openlucht zwembad De Zien wel wat voor je.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden